CEWE Fotolab

10 NEJOBLÍBENĚJŠÍCH ČLÁNKŮ ZA ROK 2018

Začátek nového roku si přímo říká o rekapitulaci toho minulého, proto jsme pro vás připravili přehled těch nejčtenějších článků roku 2018. Je mezi nimi i váš oblíbený?

1. Nikon Z7 – Uživatelská recenze: Špičkový fotoaparát, se kterým je radost pracovat

V roce 2018 přišel Nikon s obrovskou novinkou. Na trh přinesl první dva bezzrcadlové Full frame fotoaparáty, Z6 a Z7. Uživatelská recenze Z7 se umístila na prvním místě v našich statistikách a my se vůbec nedivíme, Zetka se Nikonu prostě povedla!

Přečíst článek


2. Okamžitý profesionální tisk fotek

Po celé republice máme 49 prodejen, ve kterých jsou naše červené kiosky pro okamžitý tisk fotek. A nejen to! V kioscích můžete vytvořit i originální fotodárky od kalendářů, přes sešity až po sněžítka. Výběr je veliký.

Přečíst článek


3. Proč používat fotografické filtry?

Kolikrát jste přemýšleli nad tím, jak na fotkách docílit toho krásně propojeného proudu vody, nebo světelných čar místo jedoucích aut? Fotografické filtry, to je odpověď. V článku se dozvíte, který slouží k čemu a který je ten nejlepší.

Přečíst článek


4. Jak na průkazové foto?

Ty fotky, které nosí naše maminky a babičky v peněženkách a ty, co neustále řešíme vždycky, když jdeme na úřad vyřídit nové doklady. Na každé naší prodejně si vytvoříte průkazové fotky snadno a rychle.

Přečíst článek


5. Jak fotit zatmění měsíce

Zatmění měsíce je skvělá podívaná a úplné zatmění je naprostá pecka. V roce 2018 jsme měli možnost jednu takovou podívanou zažít a proto jsme na to naše čtenáře chtěli náležitě připravit.

Přečíst článek


6. Jak vybrat paměťovou kartu

Paměťové karty. Na trhu je jich obrovská spousta, ale která je ta nejlepší a nejvhodnější právě pro vás?

Přečíst článek


7. Peter Nagy: Fotit akty v Keni byl docela adrenalin

Rozhovor s hudebníkem a fotografem Petrem Nagy o popularitě, hudbě, ale především o fotce a focení jako takovém. Jaké je například focení aktů v zemi, kde je to zakázáno?

Přečíst článek


8. Vyzkoušeli jsme nový Instax Square SQ6!

Představení nového Instaxu proběhlo na stylové párty, které jsme byli součástí. Celou dobu jsme Instax nedali z ruky a tak jsme ho pořádně vyzkoušeli a otestovali. Má nějaké mouchy?

Přečíst článek


9. Sigma 500mm F/4 DG OS HSM SPORT- uživatelská recenze

Recenze od Jaromíra Kadeřábka patří mezi jedny z nejlepších. V tomto článku pořádně otestoval teleobjektiv od Sigmy. Má skvělou cenu, co ale výkon, jeho výhody a nevýhody?

Přečíst článek


10. Deset valentýnských inspirací

Valentýn, svátek všech zamilovaných a několik tipů, kterými můžete vaše milované obdarovat. Fotodárky jsou prostě a dobře neuvěřitelně originální a na tento svátek obzvlášť oblíbené. Mimochodem, tento den se znovu blíží, už víte, co pořídíte? 🙂

Přečíst článek

Přidat komentář