CEWE Fotolab
Valentýnská inspirace

10 valentýnských inspirací

Svátek zamilovaných se nezadržitelně blíží a vy řešíte, čím byste letos svého miláčka překvapili? Máme pro vás 10 řešení, z nichž každé přináší radost a záleží už jen na vás, kolik času a prostředků na jeho realizaci chcete věnovat. Jdeme na to!

Kniha s 22 fotkami

CEWE FOTOKNIHA Pure

Pokud nedáte svůj smartphone z ruky bude pro vás CEWE FOTOKNIHA Pure jako dárek pro milovanou osobu přesně  tím pravým. Miniaturní elegantní knihu vytvoříte totiž komfortně přímo z fotek mobilem pořízených, s pomocí stejnojmenné  aplikace, kterou si do něj zdarma stáhnete.  Budete tak mít během pár minut elegantní dáreček v moderním designu, navíc plný  těch nejhezčích společných vzpomínek.

Více zde

 

Fotoaparát, který fotku ihned vytiskne

Nenechte své fotky ztratit mezi kvanty dat na vašem harddisku. Opravdová papírová fotka vždy potěší. S fotkami z Instaxu Mini 9, který vytiskne fotku hned po vyfocení, můžete mít krásné zážitky s vaší drahou polovičkou každý den na očích.

Více zde

 

Kalendář na celý rok

CEWE KALENDÁŘ nástěnný

Své drahé polovičce můžete připomenout společně strávenou dobu i vytvořením nástěnného CEWE KALENDÁŘE, kde lze nastavit  libovolný počáteční měsíc. Zvláště pak trvá-li už váš vztah déle, téma od Valentýna k Valentýnu se přímo nabízí.

Více zde

 

I popruh může vypadat hezky

Že musí foto-doplňky mít nudný technický vzhled? To je dávno přežitek. Z nabídky stylového příslušenství Olympus Fashion své milé vyberete takový popruh nebo vak na fotoaparát, který bude ráda kombinovat i s těmi nejoblíbenějšími kousky svého šatníku.

Více zde

 

Kryt na telefon
Kožené pouzdro

Milou pozorností, kterou bude mít vaše láska stále na očích, může být také kryt s vlastní fotkou na smartphonu. Sami se přesvědčte, z kolika variant můžete vybírat- od tvrdého, přes silikonový, kožený, dřevěný, výklopný…A na všech může být  fotografie, která vás oba spojuje.

Více zde

 

Fotografie na malířském plátně

Pro náročnější se pak přímo nabízí CEWE FOTOOBRAZ jako foto na plátno, které promění váš na fotografii zachycený okamžik štěstí v perfektní umělecké dílo, které bude na oplátku slušet  vašemu třeba už brzy společnému domovu.

Více zde

 

Originální fotografie

Nefotíte zase tak často, za to ale máte pár skvělých fotek, dokumentujících chvíle společného štěstí? Pak se vám budou jako dárek líbit naše Art prints, které můžete objednat online na našem webu. Prohlédněte si, jakým způsobem lze vaše jednotlivé snímky kreativně dotvořit. Fotografie a fotosestavy můžete také pohodlně objednat přímo ze svého smartphonu nebo tabletu pomocí aplikace CEWE fotosvět.

Více zde

 

Srdíčková koule

Skutečně romantickým dárkem pak je srdíčková koule. Těžítko naplněné třpytivými srdíčky, při zatřepání padajícími přes snímek, zachycující společně strávené šťastné chvíle. Dárek, na který vaše láska těžko zapomene.

Více zde

 

Designový šperk

Setkání luxusního designu a nejmodernějších technologií. CSC fotoaparáty Olympus PEN můžete nosit jako módní doplněk a zároveň si domů odnést krásné fotky. Intuitivní ovládání a moderní technologie dovolí pořizovat dechberoucí fotky i úplným nováčkům.

Více zde

 

Fotografie na počkání i 14. února

Fotokiosek na prodejně FOTOLAB

Že zbývá jen jeden den a vy už nic nestíháte? S námi ale nikdy není pozdě! V jakékoli ze 49 kamenných prodejen FOTOLAB totiž stvoříte pro svou milovanou osobu originální dárek z vlastních snímků na počkání, vybrat si můžete z různých formátů. Stačí mít alespoň 1 digitální snímek a ptát se po FOTO IHNED. Sami si pak svůj osobní dárek budete moci dotvořit, ať už to bude originální přání nebo jedinečný kalendář či set několika snímků v ozdobné šabloně.

Více zde

Přidat komentář