CEWE Fotolab
CEWE KALENDÁŘ se slevou 20%

Kalendáře se slevou a volbou počátečního měsíce

Nový rok začal, vy ještě nemáte kalendář a říkáte si, že už je pozdě nějaký si pořizovat? Naopak, ideální čas je právě teď! Začít můžete jakýmkoli měsícem a při objednání do konce ledna od nás máte 20% slevu!

CEWE KALENDÁŘ se slevou 20%

Slevu 20 % získáte zadáním online kódu 20KAL19 na konci objednávky a nezapomeňte, že při objednání 2 a více kusů se automaticky přičítá i sleva množstevní.

Chci si objednat kalendář!

Nestresujte se plánováním do kalendářů, které vám nevyhovují a vytvořte si jeden přesně podle svých představ se začátkem klidně v únoru, nebo v březnu. Vyhrajte si s osobními fotkami, originálním pozadím i designy.

Vybírat můžete z několika variant… Máme nástěnné, plánovací, stolní nebo roční.

TIP: Roční kalendáře si připněte na nástěnku, kam můžete přidávat třeba fotky k těm nejlepším uplynulým událostem…

K tvorbě kalendářů je úplně nejlepší stáhnout si objednací program zdarma kliknutím sem. V programu najdete přes 15 000 různých motivů, pozadí, klipartů a tvorba v něm je velice intuitivní, jednoduchá a může být i velmi zábavná.

Chci si objednat kalendář!

Pokud si vyberete vícestránkový kalendář, zvolte ty nejlepší fotky z celého roku. Na výběru si dejte záležet, uvidíte, jak vám potom celý rok fotky budou zpříjemňovat dny.

ČTĚTE TAKÉ: Plánování s CEWE KALENDÁŘEM a osobními nálepkami 🙂

A protože jsme vám slibovali slevu, tady ji máte. Při zadání online kódu 20KAL19 se vám odečte 20% sleva a nezapomeňte, že při objednání 2 a více kusů se automaticky přičítá i sleva množstevní.

Přidat komentář