CEWE Fotolab

„Obývák“ jako u vás doma v prodejně FOTOLAB

Říkali jste si někdy při prohlížení nabídky fotoproduktů, že by vás zajímalo, jak třeba takový obraz typu Foto na plátno vypadá na opravdové zdi? Nebo si nevíte rady s volbou formátu? Přijďte se na to a mnohem více podívat do prodejny FOTOLAB Václavské náměstí.

Obývací pokoj na prodejně FOTOLAB Václavské náměstí 800/50
Obývací pokoj se vzorky na prodejně FOTOLAB Václavské náměstí 800/50

Kromě fotoobrazů přímo na zdi, polštářů, hrnečků či fotografií si na prodejně FOTOLAB Václavské náměstí můžete prolistovat jednou z mnoha CEWE FOTOKNIH, náš odborný personál vám ochotně poradí ohledně fotoaparátů a příslušenství.

Informace o soutěži a vítězné fotoknihy

Soutěžíte rádi? Prolistujte si na naší prodejně vítězné fotoknihy v soutěži a nechte si vysvětlit, jak se můžete také přihlásit do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2016, kde se hraje o 18x fotoaparát Olympus, 1x automobil Peugeot 308 a 1x dovolená od CK Čedok.

Současně probíhá také další fotosoutěž s názvem Our world is beautiful o skvělé ceny.

Nebojte se zeptat na cokoli

Ať už si nevíte rady s volbou vhodného obrazu do vašeho pokoje, s přípravou CEWE FOTOKNIHY v programu, s výběrem vhodného fotoaparátu nebo už začínáte kupovat první vánoční dárky, neváhejte se nás na cokoli zeptat buď přímo na prodejně, kde si můžete vše vyzkoušet, nebo na zákaznickém centru.

Těšíme se na vás.

Jak se k nám dostanete
Jak se k nám dostanete

 

Kdy jsme tu pro vás
Kdy jsme tu pro vás

 

Prodejna nabízí:

 

Tisk fotografií na počkání

Fotografie na počkání.
Fotografie na počkání.

 

Přidat komentář