CEWE Fotolab

Posledních 7 dnů výstavy fotografií v prodejně FOTOLAB

Pokud máte rádi moderní fotografii, tak neváhejte a přijďte se inspirovat do prodejny FOTOLAB – Brno, Kobližná 11. Kromě nejnovější fototechniky na vás čeká výstava fotografie na téma světlo, pohyb a jednoduchost. 

Výstava trvá do 12. 10. 2016

Autorem fotografií je módní, reklamní a lifestylový fotograf Michal Kubala. Nechte se inspirovat prací tohoto talentovaného fotografa přímo na prodejně.
Autorem fotografií je módní, reklamní a lifestylový fotograf Michal Kubala. Nechte se inspirovat prací tohoto talentovaného fotografa přímo na prodejně.

O fotografovi

Michal Kubala působí jako módní, reklamní a sportovní fotograf. Do svých 22 let žil v Brně, pak se přestěhoval do Prahy, kde studoval reklamní fotografii pod vedením profesora Miroslava Vojtěchovského. Momentálně žije v Praze už šestým rokem. Zakládá si na čisté práci, klade důraz na světlo, pohyb a jednoduchost. S oblibou říká, že každý by se měl v životě neustále učit v tom, co miluje. Také proto se chystá v nejbližší době načerpat
zkušenosti v zahraničí.

Fotograf Michal Kubala
Fotograf Michal Kubala

Fototechnika a příslušenství

Kromě výstavy fotografií si můžete v prodejně FOTOLAB – Brno, Kobližná také prohlédnout a vyzkoušet  fotoaparáty a příslušenství. Plně k dispozici vám budou naši odborní prodejci, kterých se můžete zeptat na cokoli.

Prodejna FOTOLAB – Brno, Kobližná
Prodejna FOTOLAB – Brno, Kobližná

Fotoobrazy, CEWE FOTOKNIHY, kalendáře a další

Prohlédněte si, co dokážete vytvořit ze svých vlastních fotografií. Uvidíte všechny typy fotoobrazů přímo na zdi, CEWE FOTOKNIHY v regálu, do ruky si můžete vzít hrnky na kávu s vlastní fotografií, kalendáře fotodárky.

Výstava fotoobrazů prodejny FOTOLAB - Brno, Kobližná
Výstava fotoobrazů prodejny FOTOLAB – Brno, Kobližná
Výstava vzorků CEWE FOTOKNIHY
CEWE FOTOKNIHY ze soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2016

Soutěžní CEWE FOTOKNIHY

Slyšeli jste o soutěži CEWE FOTOKNIHA roku? Viděli jste dokonce finále, které v dubnu vysílala TV Nova v pořadu Snídaně s Novou na cestách? Pak jste určitě zvědaví na finálové knihy a především na tu vítěznou. Pokud ano, přijďte do prodejny FOTOLAB a prolistujte si s ní.

Více informací a ceny v soutěži CEWE FOTOKNIHA roku 2016

Kudy do prodejny FOTOLAB – Brno, Kobližná

Kudy se do prodejny FOTOLAB – Brno, Kobližná
Jak se k nám dostanete Velká mapa

 

Kdy jsme tu pro vás

 

Prodejna nabízí

Tisk fotografií na počkání

Fotografie na počkání.
Fotografie na počkání.

komentář

  • Mnoho mnoho infotmací a pěkné „počteníčko“, děkuji za vše co děláte-děláte to výtečně!