CEWE Fotolab

Buďte kreativní – vytvářejte ještě hezčí CEWE FOTOKNIHY

Vždy, když otevíráte CEWE FOTOKNIHU, byste se rádi ponořili zpět do minulosti. Proto si každá z Vašich fotografií zaslouží velkou pozornost. V programu proto můžete využít mnoho předpřipravených rámečků, se kterými snadno zvýrazníte zvolené snímky. Fotografie lze vkládat do různých tvarů, a tím můžete vzbudit zvědavost na další snímky. Rámečky můžete libovolně kombinovat od čtvercových po kruhové formáty tak, jak se Vám zlíbí. Čtvercové formáty symbolizují bezpečnost a stabilitu, kruhové znázorňují radost a krásu.

Existuje mnoho možností, jak můžete CEWE FOTOKNIHU měnit. Abyste dosáhli co nejlepšího výsledku, máme pro Vás několik praktických rad.

bez-nazvu9

 Krok za krokem vytvářejte rámečky!

Tip 1

bez-nazvu4Rádi byste nezávislý rámeček, ve kterém upozorníte na některý detail snímku? Vložte přes fotografii jakoukoliv další. Klikněte pravým
tlačítkem myši nebo na panel nástrojů na funkci Barevné okraje a stíny, zvolte barvu a sílu rámečku. Pravým tlačítkem zvolte funkci Transparence a přetáhněte posuvník na 100 % a potvrďte tlačítkem OK. Fotografie zmizí a Vy můžete zbylým samostatným rámečkem zvýraznit jakékoliv místo na fotografii.

Tip 2

bez-nazvu5Několik typů, které potřebujete pro vložení kulatého rámu pro svou
fotografii.

Vložte fotografii, na kterou budete požadovat kruhový rámeček. Z nabídky Masky a rámečky v kategorii Tvary zvolte masku kruhového tvaru a přetáhněte na vloženou fotografii.

Tip 3

bez-nazvu6Nyní přejděte do Klipartů a přetáhněte kruhový klipart z kategorie Formy. Klikněte na přidaný klipart a libovolně přebarvěte kruh. Změna barvy je označena jako Předchozí. Jakmile se Vám změní barva na požadovanou, klikněte na tlačítko OK.

Tip 4

bez-nazvu7Pokud se Vám rámeček bude zdát robustní, můžete ho jedním klikem posunout v panelu nástrojů o úroveň níže tlačítkem O jednu rovinu dozadu nebo klávesovou zkratkou Alt +/-. Nyní bude Váš snímek elegantní.

Mnoho zábavy při tvoření CEWE FOTOKNIHY přeje

Tým FOTOLAB

Gábina Městková

Přidat komentář