CEWE Fotolab
škola

Zpátky do školy – 5 tipů jak na co nejlepší start s CEWE fotodárky

Prázdniny utekly jako voda a děti jsou zpátky ve škole. Chcete jim začátky a první týdny co nejvíce ulehčit a zpříjemnit? Vybavte je stylovými doplňky i praktickými věcmi.

Čtěte také na blogu: Potřebujete průkazové foto na počkání?

1. Sešit s vlastní fotkou

Zpátky do školy

Sešisty, sešity a zase sešity. Ve škole je jich potřeba spousta. Co si takhle na každý sešit dát jinou vzpomínku? Vyberte ty nejlepší fotky z prázdnin a každou dejte na jiný sešit, uvidíte, že se do nich vašemu školákovi bude hned lépe psát.

Pořídím sešity s fotkou!

2. Nezapomínejte plánovat

Nejen pro vaše děti, ale kalendář bude skvělým pomocníkem i pro vás. Vyberte si například ten rodinný, ve kterém bude mít každý člen domácnosti svůj sloupec a své aktivity. Mimochodem, u kalendářů si můžete zvolit počáteční měsíc, takže může začít klidně v září.

Budeme doma plánovat!

3. Kryt na telefon

Nejen počítač, ale i telefon je pro každého mladého důležitý. Kryt s fotkou bude nejen stylový, ale i praktický.

Chci koupit kryt na mobil!

4. Doplňky i k počítači

Co si budeme povídat, i práce na počítači děti čeká. A pokud ne práce do školy, tak spousta školáků zasedne k počítači jako k zábavě. Zpříjemněte jim tyto chvilky podložkou pod myš s vlastní fotkou.

Podložka pod myš je super!

5. Stylová dóza na svačinu

Tak schválně, koho by nepotěšila svačina od rodičů nebo prarodičů ve svačinovém boxu s vlastní fotkou? Od teď už se nemůže stát, že by se svačinky zaměnily, osobní box je praktický i stylový.

Chceme svačinovou dózu s fotkou!

Přejeme vám i vašim dětem, aby byl nový školní rok co nejúspěšnější!
Váš CEWE FOTOLAB

Přidat komentář