CEWE Fotolab
CEWE inspirativní fotolokace Rakousko

Inspirativní lokality na focení – Rakousko

Fotolokace vás baví. Co takhle se podívat na dalšího našeho souseda, Rakousko? Nabízí spoustu překrásné a čisté přírody… Znáte už všechna tato místa?

1. Ikonické městečko Hallstatt

Věřili byste tomu, že v Číně si dokonce udělali repliku tohoto města? Přestože je to jedno z nejznámnějších turistických míst v Rakousku, stojí za to se tam zajet podívat. V zimě, v létě, na jaře,… kdykoli.

2. Wilde Wasser

Wilde Wasser je takový ráj turistických stezek, kde najdete i lanový mostek, kde uděláte nejenom skvělé fotky, ale posílíte i svou odvahu. Kdo si na něj troufne?

3. Výhled z Gasselhöhe

Modlitební místo Gasselhöhe s křížem a neuvěřitelným výhledem si zamilujete všichni. Ať už s foťákem, nebo bez něj, to nám věřte. Jen doporučujeme vzít pohodlnou obuv, cesta k němu není růžemi vystlaná 🙂

4. Pohoří Dachstein

Je libo jednu fotku v oblacích? Budete na ní mít jen pár sekund, jelikož se na ni stojí fronty, ale stojí to za to, ne?

5. Jezero Attersee

Jezera jsou asi nejnavštěvovanějšími lokalitami v Rakousku. O Attersee jste určitě slyšeli, co se na něj ale zajet podívat seshora? Krásný pohled!

6. Inspirace všude okolo

Pokud se vydáte do Rakouska autem, mějte oči na stopkách a nebojte se zastavit kdekoli se vám to bude líbit. Využijte třeba stáda krav, která vypadají na fotkách skvěle.

7. Vídeň

Nesmíme zapomenout ani na Vídeň. Například u Votivkirche uděláte opravdu krásné fotky. Jak architektury, tak portréty.

8. Traunfall

Jen krátká zajížďka z dálnice a ještě kraší procházka vás dovede k Traunfall vodopádům, u kterých je sice koupání zakázáno, ale doporučujeme si do vody skočit. Je neuvěřitelně průzračně modrá. Hlavně opatrně!

9. Podersdorf am See

Jezero s majákem jako z filmu. Milujete majáky? Zajeďte si pro fotku k Podersdorfu.

10. Zámek Ort

Zámek, který se nachází na jezeru Traunsee. A nádherně vypadá nejen z ptačí perspektivy! Vede k němu moc hezký mostek a dá se celý obejít, případně se občerstvit v restauraci, která je vevnitř.

Zdroj všech fotografií je Instagram a autoři jsou uvedeni u jednotlivých fotek.

Znáte všechny fotolokace? Navštívili jste už všechna místa, nebo máte v hledáčku jiné? Budeme se těšit na vaše fotky! Označujte nás na Instagramu @fotolab.cz

Adéla Kožinová

Přidat komentář