CEWE Fotolab

Potřebujete průkazové foto na počkání?

Na našich prodejnách CEWE Fotolab vám průkazové foto zhotovíme na počkání. Ať už potřebujete fotografii na novou průkazku do školy, na ISIC, průkazku do MHD, na řidičák, na vízum, do životopisu nebo na jakýkoliv jiný potřebný doklad, u nás pořídíte průkazové fotografie do dvou minut.

S nadcházejícím novým školním rokem, který je v podstatě za dveřmi, začínají především pro děti a studenty nové povinnosti a s tím je spojené vyřízení nových průkazek do školy a indexů nebo nové průkazky na MHD.

Čtěte také na blogu: Zpátky do školy – 5 tipů jak na co nejlepší start s CEWE fotodárky

Průkazové foto na prodejně FOTOLAB vyzvednete za 5 minut i s vyfocením.

Všichni to známe – focení na průkazové fotky nepatří k oblíbeným kratochvílím nikoho z nás. Ale na našich prodejnách po celé České republice nemusíte mít obavy, fotografií pořídíme klidně více a vy si pak v klidu vyberete tu nejlepší.

Foto na doklady Praha:

Snadno nás najdete, protože máme prodejny v blízkosti stanic metra Muzeum, Náměstí republiky, Flóra, Chodov, Budějovická, Smíchovské nádraží, Letňany, Prosek, Zličín, a Černý most.

 CEWE Fotolab prodejny v krajských městech:

Čtěte také na blogu: Proč se vyplatí přijít na prodejnu?

Průkazové foto zašleme i na úřad

Fotky můžeme vytisknout v klasickém rozměru 35×45 mm, ale i jiných požadovaných rozměrech, můžeme vám je uložit v digitální podobě na USB nebo dokonce poslat přímo na úřad.

  • 2 x 3 cm
  • 3 x 4 cm
  • 3,5 x 4,5 cm
  • 5 x 7 cm
  • 5 x 5 cm
  • 4,5 x 6 cm
prodejna

Průkazové fotografie musí ze zákona splňovat určité parametry a na našich prodejnách po celé České republice najdete odborné prodejce, kteří jsou mnohdy profesionálními fotografy, takže budete ve správných rukou 🙂
Naši prodejci jsou pravidelně školeni na veškerou aktuální fototechniku a příslušenství, objednání a výrobu CEWE fotoproduktů v objednací aplikaci CEWE fotosvět, pojištění fototechniky, obsluhu foto kiosků na tisk fotografií na počkáni, Klub CEWE FOTOLAB.

Podívejte se jak rychle a kvalitně vás vyfotíme na průkazy!


Prohlédněte si fotoprodukty nebo fotografické zboží z našeho e-shopu.

Máte dotazy? Obrátit se také můžete na zákaznickou linku, která je v provozu 7 dní v týdnu

komentářů

  • mohu vědět, proč mezi takovou kopou informací prakticky nelze najít cena za standartní průkazové fotky?

      • … Lze cenu přece udat orientačně od – do, také by mne zajímalo kolik mám poslat řádově klukovi na 1 biometrickou fotku.

    • Zuzanka nejvíc 👍😉… ,,odzbrojující otázka trefená na samotný střed terče“.!!!Nepochopitelná absence ceny, navíc v protipólu bezbřehém množství víceméně zbytečných informaci.

      • Celkem pěkná cena.
        149 za focení a 100 za vytisknutí fetek v automatu na prodejně.
        Dobrý byznys. Ostrava.