CEWE Fotolab
Kreativní tip - CEWE KALENDÁŘ

Kreativní tip: Originální CEWE KALENDÁŘ se samolepkami na společné zážitky

Nejcennější, co v životě máme, je čas. Proto je důležité si ho efektivně naplánovat. S CEWE KALENDÁŘEM a kreativními nálepkami pro různé aktivity vám to půjde hladce. Pojďte se s námi inspirovat, jak na to!

Díky samolepkám, s kterými si jakékoliv aktivity naplánujete jedna dvě vás to bude dokonce bavit. Organizovat můžete běžné činnosti i důležité události vašeho života. Zaznamenávat do kalendáře můžete nejen důležité termíny, ale i běžné události, jako je procházka, masáž nebo odpočinek.
CEWE KALENDÁŘ se samolepkami pro různé události vám navíc zajistí pocit, že se máte na co těšit po celý rok.

Čtěte více – Inspirujte se vánočními kreativními tipy!

1. Nástěnný CEWE KALENDÁŘ s vlastními fotografiemi

V našem programu CEWE fotosvět na vytváření fotoproduktů, který je ke stažení v plné verzi zdarma, si vytvořte svůj nástěnný kalendář.  Jednoduše klikněte na „Designový kalendář“ přímo v našem programu. Zde najdete hotová rozvržení, která v dalším kroku jen doplníte o své fotky.

2. Nápady pro společné aktivity

A můžete začít plánovat: popřemýšlejte o tom, jaké společné aktivity můžete dělat. Například o víkendech lze dobře naplánovat spánek nebo procházku, samozřejmě by nemělo chybět i nějaké to kulturní vyžití jako kino a divadlo, nebo relax v podobě sauny či vířivky.

Kreativní tip - CEWE KALENDÁŘ

Jde hlavně o to, naplánovat společné aktivity, na které se budete těšit. Jaké to budou, to už je jenom na vaší fantazii.

3. Stáhněte nebo vytvořte šablonu pro samolepky

Stáhněte si z internetu vzorovou šablonu pro vaše nálepky ve formátu jpeg. a objednejte ji prostřednictvím našeho objednacího programu v sekci samolepky.

Kreativní tip - CEWE KALENDÁŘ

Druhá možnost je popustit uzdu své kreativitě a samolepky s vlastním textem a kliparty si navrhnout sami a poté objednat přes náš program.

4. Umístěte samolepky do kalendáře

Nyní se můžete pustit do nalepování nálepky na příslušné dny v kalendáři. Ujistěte se, že neskrýváte jiná důležitá data – například narozeniny.

5. Plánujte aktivity společně
Kreativní tip - CEWE KALENDÁŘ

Nový kalendář můžete jednoduše zavěsit na zeď, a přitom sledovat své aktivity ve formě samolepek. Jestli vám dělá problém naplánovat si aktivity na celý rok, tak si sedněte na začátku každého měsíce, rozložte si samolepky na stůl a naplánujte aktivity s celou rodinou. Uvidíte sami, jaká bude zábava, až budete spolu plánovat do kalendáře společný odpolední spánek nebo masáže 🙂

Chci taky svůj kalendář

Přidat komentář