CEWE Fotolab
Jak na stylový CEWE KALENDÁŘ

Kreativní tip: Stylový CEWE KALENDÁŘ na rok 2020

Chcete vytvořit krásný a stylový kalednář příští rok? Rádi byste zazářili? Nemusíte být grafik, díky našim kreativním tipům vytvoříte nádherný kalendář z vlastních fotografií třeba i jako dárek k Vánocům levou zadní. Ukážeme vám, jak na to!


Kalendář na příští rok jako vánoční dárek je už tak trochu klasika, že? Přesto můžete své blízké překvapit. CEWE KALENDÁŘE totiž nabízejí bezpočet možností vzhledu. Díky našemu objednacímu programu je tvorba opravdu snadná. V rámci kalendáře můžete libovolně rozmisťovat své fotografie a také kalendárium nabízí mnoho prostoru pro vaše kreativní nápady. Navíc můžete každou stránku uspořádat jinak.

Čtěte více – Inspirujte se vánočními kreativními tipy!

Jak na stylový CEWE KALENDÁŘ

U designových kalendářů máte na všech stranách vzhled jednotný, což tvorbu podstatně usnadňuje. Můžete si vybrat z velkého množství návrhů. Co nás baví: jednotlivé listy kalendáře jsou sladěny a kalendář je hotový raz dva. Ukažte také trochu odvahy a pohrajte si s barvami.

Barevné kreace – hrajte si a vytvořte originální dílo

V nabídce našeho programu najdete velké množství nových vzhledů a typů kalendária. Jakmile se rozhodnete pro určité uspořádání, přejděte k barvám a trochu si s nimi vyhrajte. Dejte vašemu kalendáři šmrnc!

1. Můžete si zvolit jen jednu barvu, která se bude prolínat celým kalendářem.

Jak na stylový CEWE KALENDÁŘ

Na obrázku výše vidíte variantu s modrou barvou. V našem programu si samozřejmě můžete zvolit ale i jiné barvu podle vašeho vkusu.

2. Co takhle vytvořit každou stranu v jiné barvě?Jak na stylový CEWE KALENDÁŘ

Pokud máte rádi víc barev a chtěli byste přiřadit konkrétnímu měsíci v roce konkrétní barvu například modrou a tyrkysovou pro zimní měsíce a naopak růžovou pro příchod jara v dubnu nebo se jednoduše nemůžete rozhodnout pro jednu barvu, tak je tento tip designu právě pro vás.

3. Slaďte to. Další možností je zůstat u podobných barevných odstínů.

Jak na stylový CEWE KALENDÁŘ

Skvěle bude na vašem CEWE KALENDÁŘI působit i barevný přechod. Můžete si zvolit a nechat vytisknout jakoukoliv barvu – kreativitě se meze nekladou.

Přidat komentář