CEWE Fotolab
Václav Noid Bárta a vánoční koncert

Rozhovor s Václavem Noidem Bártou: Fotodárky i letos sklidí o Vánocích tradičně největší úspěch

Jak se těší na Vánoce, o čem je jeho nejnovější kniha a jaký je jeho velký sen? S hudebníkem, který má obrovský přesah i do filmařiny a sportu, Václavem Noidem Bártou.

Václav Noid Bárta a vánoční koncert

Jak u vás probíhají přípravy na Vánoce?
Chystám se na Vánoce docela intenzivně, protože už v září jsem skládal vánoční koledu (smích). Takže už od září jedu ve vánočním módu.

Kdy vyzdobíte dům a stromek?
Co se týče výzdoby domu, to nechávám na mojí ženě Elišce, která je v tomhle vynikající a má pro to cit, a zároveň na mojí dceři Terezce, kterou to taky baví. Holky už kupovaly výzdobu, takový koníky na stromek, a dokonce sehnaly i vánoční mořskou pannu. Moje dcera miluje mořský panny. Já se postarám o jídlo…

Václav Noid Bárta za kamerou. Natáčí a režíruje hudební klipy.

Vy umíte vařit? Takže, půjdete chytat kapra?
To úplně ne (smích). Já spíš budu o Vánocích vařit nějaký dobroty, na to se těším velice. Vaření mě baví.

A kdy nakupujete vánoční dárky? Jste typ, co nechává vše na poslední chvíli a shání dárky až 23. prosince?
Naštěstí je v dnešní době spousta možností, jak nakupovat dárky přes internet, takže už od září objednávám průběžně.

CEWE FOTOKNIHA Václava Noida Bárty
CEWE FOTOKNIHA Václava Noida Bárty o prázdninách 2019.

CEWE FOTOKNIHA Václava Noida Bárty o prázdninách 2019.

Které dárky dělají na Vánoce největší radost vašim blízkým, co darujete rád, protože víte, že to sklidí úspěch?
Největší úspěch sklidí jednoznačně i letos fotodárky. Když máte fotky v počítači nebo v telefonu, tak se na ně asi nikdy nepodíváte, kdežto když máte tištěnou knihu s vlastními fotkami doma v regále, tak je to něco krásnýho, zůstane to po vás dětem, můžou se na to hned podívat všichni, ukážete to návštěvě, babičkám, je to krásná záležitost.

Objeví se pod stromečkem i letos nějaké fotodárky?
Určitě se tam i letos něco objeví, ale nebudu prozrazovat co, abych nepokazil to překvapení. Co ale můžu říct, že jsem si zrovna sestavil a nechal vyrobit CEWE FOTOKNIHU z léta. Nazval jsem jí Prázdniny 2019 a byly to opravdu nejlepší prázdniny v životě, protože jsem trávil spoustu času se svojí dcerou Terezkou. Fotokniha nám to léto bude připomínat.

Václav Noid Bárta a vánoční koncert

Kde vás můžou čtenáři v prosinci potkat?
Určitě na mém koncertě Yes, I. D., který bude 16. 12. ve Fóru Karlín, jste všichni zváni. A proč Yes, I. D.? Jedna verze překladu NOID je NO, I. D., tedy bez identity, tu člověk dostanu v 15 letech, když si jde pro občanku. A já jsem už 15 let na hudební scéně, takže už jsem tu občanku dostal. Na koncertě vystoupí i zajímaví hosté jako Dymytry nebo Marta Jandová.
Noid natáčí videoklipy. Tady například pro zpěvačku Martu Jandovou.

Jste velice aktivní a do všeho jdete naplno. Posledních 5 let intenzivně cvičíte, a dokonce jste se zúčastnil závodů v kulturistice, v rámci svého studia Paranoid natáčíte videoklipy, skládáte a zpíváte. Jaký je ale váš největší sen?
Je to vlastní film, který si sám natočím, zrežíruju, sestříhám, nabarvím, udělám si k němu sám hudbu a zahraju si v něm. Zatím k němu nemám scénář, takže to není na pořadu dne, ale za pár let, kdo ví. To je můj velký sen, který si počítám do 5 let doufám splním.

Děkuju za rozhovor

Instagram Vaška Noida Bárty

Nabídka CEWE fotodárků z vlastních fotek zde

Přidat komentář