CEWE Fotolab

Jak na nepřehlédnutelný kalendář pro rok 2019

Formát kalendáře A3 je stálicí mezi kalendáři již řadu let, naši zákazníci ho prostě milují. Je to velikost, která je na zdi hezky vidět, fotografie na ní vyniknout a vy se tak z nich můžete těšit po celý rok. Stačí jediný pohled a rázem je ze všedního dne zase ten jedinečný, když si člověk uvědomí, že má pro koho nebo pro co žít.

A je úplně jedno, jestli zde září snímky vašich dětí a blízké rodiny, zvířecích miláčků, krajiny z vašich cest, nebo zkrátka čehokoliv, co vás činí šťastnými. Je to na každém z vás, jestli si kalendář vyrobíte sami pro sebe, nebo ho budete věnovat jako dárek. Vánoce se fofrem blíží, tak možná řada z vás uvítá tuto myšlenku, jak darovat něco skutečně osobitého, zkrátka od srdce. Obdarovaný ví, že byl dárek vyroben přímo pro něj a s radostí a láskou. A ta je z vybraných snímků cítit dlouhých 12 měsíců. A to už přece stojí za to !

Chcete zkusit vytvořit si právě ten svůj ?

CEWE KALENDÁŘE mají kromě výše uvedeného ještě jednu velkou přednost. A to, že jejich výroba je skutečně velice jednoduchá
a zvládne ji opravdu každý. Od teenegera, který tak může zpracovat svých 13 nejlepších snímků společných zážitků a darovat ho svému kamarádovi nejen k vánocům. Neboť počáteční měsíc si můžete zvolit jakýkoliv. Přes rodinné snímky s dětmi až po seniory, kteří zase mají spoustu času si s tvorbou kalendáře pěkně vyhrát do detailu.

TIP PRO ŽENY: Dnes je velice trendy portrétové focení
v boudoire stylu. Nechte si nafotit profesionální fotografie a ty pak zpracujte do kalendáře jako vánoční dárek pro partnera.  Věřte, že černobílé fotografie na černém podkladu kalendáře ve vysokém lesku budou vypadat skutečně luxusně.

 A teď už jak na to

Kalendář vytvoříte na pár kroků v online editoru na stránkách www.fotolab.cz

V záložce FOTOPRODUKTY, najdete KALENDÁŘE – NÁSTĚNNÉ A3. Máte na výběr čtyři druhy kvality papíru. Jisti si však můžete být perfektním zpracováním a brilantními barvami
u každé varianty. Ikona NYNÍ OBJEDNAT vás posune již
do samotného editoru, kde stačí jen nahrát 13 vítězných snímků.

TIP: Zkuste vytvořit kalendář s přihlédnutím na kalendářní měsíce, co jednotlivé části roku symbolizují, kdo má daný měsíc narozeniny nebo svátek, si přece zaslouží být rodině na očích. Myslete tak na jeho tvorbu již dopředu a zkuste vzít fotoaparát do ruky alespoň jednou
do měsíce a vytvořit snímek, který bude mít v kalendáři
na další rok své místo.

Již tehdy myslete na preferovaný formát kalendáře – na výšku, nebo panorama na šířku a dle toho snímky na kalendář vytvářejte.

Formát kalendáře zvolíte v editoru v záložce PRODUKT.

Vybírat můžete z řady designů – DESIGN a barevného layoutu stránky BAREVNÉ SCHÉMA.

Tvorba vašeho originálního kalendáře je tak skutečně intuitivní
a nemusíte mít žádné grafické dovednosti. KLIPARTY jsou tak již jen třešničkou na dortu, přičemž ne každý má třešně rád a tak je to jen na vás, jestli preferujete simple pure design, nebo nazdobenější verzi.

V ROZVRŽENÍ je možné zvolit počet snímků na stránku. Pokud máte hezkou sérii třeba třech snímků z jedné chvíle, jednoho prostředí, třeba jen různé výrazy vašich ratolestí, umístěte je k sobě.

Ale co si budeme povídat, nejvíce vynikne fotografie když pokrývá celou stranu kalendáře. Rozvržení lze však i v jednom kalendáři namíchat a tak může být každá strana originální.

Pozor na kvalitu snímků

Nezapomeňte na barevné smajlíky, které signalizují kvalitu vaší fotografie. Byla by škoda vytisknout takovýto krásný formát s nekvalitní fotkou.

Fotíte jen na mobil?

Nevadí. S naší MOBILNÍ APLIKACÍ vytvoříte kalendář ještě rychleji, kdekoliv a kdykoliv budete mít chuť a čas.

A kam s ním?

Najděte pro něj exkluzivní místo ve vašem domově nebo kanceláři, tak, aby byl stále na očích.


Pro někoho je tvorba kalendáře již každoroční tradicí, pro jiného je to poprvé. Není se však čeho bát. Nejste si něčím jisti, zákaznické centrum je tu pro vás 7dní v týdnu, tak se nestyďte zeptat. Navíc je zde GARANCE vrácení peněz, pokud nebudete se svým dílem spokojeni.

Doba dodání kalendáře je 5 pracovních dnů, vyzvednout si ho můžete na prodejnách CEWE FOTOLAB, nebo si ho nechat zaslat až domů.

A na závěr ještě jeden tip pro lepší fotky

Světlo je alfou omegou dobré fotky, proto myslete při svých výletech s foťákem v ruce i na časy, kdy je nejpřívětivější. A to je buďto brzo ráno, nebo zhruba hodinu před západem slunce.
Odborně se této době říká „zlatá hodina“, světlo je měkčí, teplejší
a stíny delší. V tuto dobu se dá krásně fotit i v protisvětle a vy se tak vyhnete zúženým očím mžourajícím do slunce a křeňícím úsměvům, jak by tomu bylo při jasném počasí během dne. Pokud je ale pod mrakem, je situace o to lehčí. Dá se dobře fotit v průběhu celého dne a vám zbývá již jen zjistit odkud světlo přichází a i když je pouhým okem téměř neviditelné, při správném úhlu se na tváři fotografovaného zcela jistě odrazí.

Martina Popelářová

Přidat komentář