CEWE Fotolab
děti, dětský den, narozeniny

Inspirace na dárek ke Dni dětí

Den dětí je skoro za dveřmi a tak jako každý rok, i tento určitě přemýšlíte, čím svoje milované ratolesti potěšit. Zdá se, že je to rok od roku těžší, ale z našich originálních tipů si určitě vyberete. Doporučíme vám dárky pro děti nejmenší, i ty už trochu odrostlé.

Každoročně se Den dětí slaví 1. června a jeho posláním je především upozornit na práva a potřeby dětí. Nebylo tomu tak ovšem odjakživa, v 50. – 60. letech se například „dětské oslavy“ konaly dokonce celý týden a jeho smyslem byla spíš oslava všestranné péče o dítě. Byla to v podstatě taková předzvěst podoby oslav dětského dne, jak jej známe dnes. V současné době se oslavuje různě – děti dostávají drobné i větší dárky nebo se pořádají společenské a sportovní akce.

děti, den dětí, narozeniny

Potěšte děti originálními dárky

Potěšit děti někdy není snadné, zvláště k takové příležitosti jako je Den dětí. Rádi vás inspirujeme, jakými dárky uděláte svým dětem radost.

CEWE FOTOKNIHA

Můžete z takového dárku udělat i tradici a každý rok vytvořit svým potomkům kroniku roku, v které budou zobrazeny jejich nejdůležitější okamžiky za uplynulý rok. Třeba oslava narozenin, sportovní úspěchy, fotky z tanečního kroužku, fotky z výstavy ve škole…těch možností a událostí za celý rok je jistě dostatek.

CEWE FOTOKNIHA z dovolené

Vytvořte dětem fotoknihu s jejich vlastními fotkami a kresbami. Nejenže budou mít parádní památku, ale můžete ji (se svolením dětí samozřejmě) přihlásit i do soutěže a vyhrát tak skvělé ceny v hodnotě 1.500 000 Kč.

Stáhnout objednací program CEWE Fotosvět a začít tvořit

CEWE FOTOKNIHA PURE

Skvělým dárkem je také fotokniha PURE. Je menší než klasická fotokniha, je stylová a navíc jí vytvoříte během chvíle. Stačí vám k tomu jen 22 fotografií a pár minut času. Vytvoříte jí pomocí aplikace, která je volně ke stažení pro iOS i Android.

pure

PURE je opravdu kapesní, měří 15 x 15 cm, takže se pohodlně vejde i do školního batohu, pro případ, že se vaše dítě bude chtít pochlubit spolužákům a kamarádům ve škole.

Pro více informací o fotoknize PURE koukněte tady.

Plechový hrnek

Jestli vaše děti jezdí třeba na skautské tábory, jezdíte na vodu, nebo podnikáte společně jiná dobrodružství, dokonalým dárkem je naše horká novinka a tou je plecháček.

plechový hrnek

V nabídce jsou pro fotografie různé designy nebo můžete zvolit prázdné rozvržení a vložit fotografii bez využití designu.
Objem je 400 ml, takže tak ideální objem na dobrodružné výpravy.

Plecháček můžete vytvořit v online editoru nebo v našem objednacím programu, který je zdarma ke stažení na našem webu.

Puzzle

Když darujete puzzle, neuděláte chybu. Nejenže puzzle s vlastní fotkou je krásný dárek, ale ještě se potomci zabaví a zároveň procvičují koordinaci a zlepšují si paměť.

puzzle

Skvěle padnoucí dílky značky Ravensburger, naše kvalitní fotografické služby a vaše povedená fotka jsou zárukou, že puzzle bude dokonalý dárek.

Puzzle nabízíme ve třech velikostech:

Začít tvořit puzzle

Pexeso

I pexeso je dokonalým dárkem, který vaše ratolesti nejen potěší, ale ještě rozvíjí mnohé dovednosti a schopnosti. Děti budou z pexesa s jejich vlastními fotkami nadšené, uvidíte sami.

Pexeso se skládá z 25 fotografií na 50 kartičkách s vytištěným textem „pexeso“ na rubové straně. Dostanete jej v pevné krabičce, takže se vám nikam nerozuteče.

Vytvořit a objednat pexeso ke Dni dětí

Přijďte se poradit

Pokud se chcete inspirovat nebo třeba i poradit s výběrem, navštivte jednu z našich 48 prodejen, které máme po celé České republice. Naši odborní prodejci vám ochotně pomohou a ukážou vzorky fotoproduktů, které jsou na každé naší prodejně.

Přidat komentář