CEWE Fotolab
prarodiče, fotokniha, rodina

Vánoční tip: Kreativní dárky pro prarodiče

Tak jako každý rok přemýšlíte, jakým originálním dárkem potěšit babičku a dědu, kteří přece všechno mají a nic nepotřebují? Věřte, že největší radost jim uděláte společnými vzpomínkami.

Vyberte nejlepší fotografie vašich dětí, společných výletů nebo fotky z narozeninové oslavy a vytvořte jim ten nejlepší vánoční dárek – vzpomínky, ke kterým se budou moci kdykoliv vrátit.

CEWE FOTOKNIHA – celý rok pěkně pohromadě

Nezapomenutelné okamžiky, které během roku zachytíte proměňte v trvalé vzpomínky pomocí fotoknihy. Vytvořte prarodičům ročenku, nebo kroniku roku, uvidíte, že z takového dárku budou nadšení.

12 měsíců jedinečných vzpomínek pěkně pohromadě

Se sestavením vám pomůžeme

Sestavení CEWE FOTOKNIHY je snadné a intuitivní, ale pokud si na sestavení fotoknihy netroufáte, koukněte na CEWE webinář, který vám krok po kroku ukáže, jak fotoknihu nejen sestavit, ale i doplnit texty, kliparty nebo vhodné rámečky.

Na našem YT kanále najdete všechny díly CEWE webinářů, od těch pro úplné začátečníky, až pro pokročilejší uživatele.

Vánoční CEWE PŘÁNÍ

Prarodiče pamatují dobu, kdy se poštovní schránky každoročně plnily vánočními pohlednicemi a moc rádi na tu dobu vzpomínají. Vytvořte jim jejich osobní přání a pošlete jim vánoční pozdrav. Uvidíte, že budou nadšení.

Vánoční přání snadno a rychle vytvoříte pomocí našeho programu CEWE fotosvět, v online editoru na webu nebo přímo v mobilu pomocí aplikace. vám Při tvorbě vám pomůže mnoho vánočních designů – 5 minut a máte krásný dárek

Nástěnné CEWE fotokalendáře

Kalendář s fotkami vnoučat nebo vašich společných zážitků je ten nejvděčnejší dárek, který můžete prarodičům věnovat. Babička s dědou mají prostě raději, když jsou fotky na papíře, než uložené v počítači nebo telefonu. A takhle se budou moci těšit z krásných fotek každý den.

kalendář

Vybrat můžete ze 4 typů papíru – mat, premium mat, fotopapír, vysoký lesk.

Budeme rádi, když se našimi vánočními tipy inspirujete a vaše Vánoce budou tak ještě veselejší 🙂

Přidat komentář