CEWE Fotolab

CEWE PŘÁNÍ: 3 nápady pro vaše vánoční focení

Chcete svým blízkým popřát krásné Vánoce originálním přáním? Vyfoťte se s celou rodinou a přizpůsobte motiv vánoční náladě. Nažeňte celou rodinu do obýváku nebo na zahradu a nafoťte fotky plné zimní pohody. Nejenom, že u toho zažijete spoustu zábavy, ale určitě vyberete krásnou fotku na přání nebo pohlednici, díky které popřejete všem svým blízkým krásné Vánoce.

K nafocení vánoční nálady nepotřebujete žádné extra vybavení, stačí vám dekorace jako jsou světýlka, vánoční čepičky nebo vánoční svetry. Sami uvidíte, že takovéhle drobnosti naladí tu správnou atmosféru.

1. Světýlka pro tu správnou atmosféru

Spousta světýlek na vánočním řetezu je úplně ideální k navození vánoční nálady, takže fotky s ním budou pro váš záměr skvělé. Vytvoří snadno a rychle teplé a útulné prostředí a obzvlášť děti budou z focení s ním nadšené.

Hlavním motivem byste měli být vy a světelný řetěz, takže okolí by mělo být spíše tmavší. Nejlepší, který můžete použít je ten s LED žárovkami, které se nepřehřívají a jsou tak bezpečné i pro děti. Fotky budou působit uměleckým dojmem, ale zároveň i hravě a výsledek bude naprosto perfektní.

2. Vánoční svetry nebo rohy?

Vánoční svetry s vtipnými motivy si i u nás našly své místo a spousta z nás je nosí nejen doma o Vánocích, ale třeba i na firemní večírky. Mezi další oblíbené rekvizity patří i sobí rohy nebo červené čepice s bílou bambulí. Využijte tyto zábavné vánoční módní výstřelky na vánoční focení u vás doma.

Obzvlášť roztomilé ve vánočních svetrech jsou děti nebo domácí mazlíčci. Navlečte je do nich a nafoťte vtipné fotky, které vzniknou ať chcete nebo ne 🙂 Tato akce bude zábavná hned dvakrát – při samotném focení, ale i potom, kdy vaši blízcí dostanou vánoční přání s vaší vtipnou fotkou.

3. Focení s mazlíčky

Chtěli byste na vánočním přání i svého mazlíčka? Pejsek se sobími rohy nebo kočička s vánoční čepicí každého zaručeně pobaví. Pravděpodobně se jim to moc líbit nebude, ale pár minut to vydrží. Ale pokud přece jen je spolupráce utopie, nezoufejte, při tvorbě přání přidejte mazlíčkům klipart v podobě červené bambulky přímo na čumák a vtipná fotka je na světě.

TIP: vtipné a elegantní zároveň

Jestli chcete, aby vaše vánoční přání vypadalo obzvlášť slavnostně, přidejte speciální povrchovou úpravu.

  • zlatý efekt
  • stříbrný efekt
  • rose gold efekt

Přidat komentář