CEWE Fotolab

Tipy na dárky na počkání i na Štědrý den!

Nestihli jste si objednat žádný fotodárek? Nebo toho bylo prostě tolik, že jste zapomněli? Rozumíme vám… a máme pro vás řešení! Vytvořte si dárky na počkání na jedné z našich 49 prodejen.


Na našich kioscích si totiž dárky můžete pořídit i na Štědrý den. Nevěříte? Opravdu to tak je! A nemusí to být jen fotografie… Ta naše červená krabička toho zvládne mnohem, mnohem víc.

1. Kalendář

V kiosku si můžete vybrat z několika designů, stačí mít v telefonu nebo na paměťové kartě 13 fotek, které do šablony vložíte a během pár minut máte kalendář hotový.

Zjistit více.

2. Sněžítko

Srdíčková varianta, nebo ta klasická se sněhem? Tento dárek potěší hlavně děti. Sněžítko je bude opravdu bavit a o to víc, když v něm bude jejich vlastní fotka!

Zjistit více.

Rozdávali jsme dárky na vánočních trzích! Přečtěte si článek a podívejte se na video 🙂

3. Klíčenka

Praktický a tolik osobní dárek! S takovou originální klíčenkou vás hledání klíčů v kabelce bude možná i bavit.

Zjistit více.

4. Foto sety

Namixujte několik svých nejlepších fotek a vytvořte foto set, který si obdarovaný bude moci někam třeba nalepit. Na prodejně si taky můžete pořídit rámeček, do kterého set fotek vložíte a dárek tak bude vypadat ještě lépe.

Zjistit více.

5. Přání

Popřejte letos svým blízkým krásné Vánoce originálně. Vytvořte si přání s fotografií a připiště text podle vašich představ. Uvidíte, že taková maličkost jako přání dokáže neuvěřitelně potěšit!

Zjistit více.

A jak si přání a jiné dárky na našem kiosku vytvořit? Máme pro vás krátký video návod!

Téměř všechny naše značkové FOTOLAB prodejny jsou otevřené i na Štědrý den od 8:00-12:00, pouze u několika prodejen se čas o chvilinku liší a na naší centrále máme dokonce do 14:00. Než na prodejnu vyrazíte, ověřte si vánoční otevírací dobu tady.

Jedna ze 48 CEWE FOTOLAB prodejen v ČR.

Přidat komentář