CEWE Fotolab
Rozhovor s Patricií Pagáčovou: Bez fotodárků by to už nebyly Vánoce

Rozhovor s Patricií Pagáčovou: Bez fotodárků by to už nebyly Vánoce

Jak slaví herečka Patricie Pagáčová (Solaříková) Vánoce? Proč byl letošní rok zásadní po pracovní i osobní stránce? A jaký fotodárek daruje letos pod stromeček?

Patricie, už máte koupené vánoční dárky?

Mám. Já nesnáším nechávat dárky na poslední chvíli, takže průběžně kupuju a objednávám dárky. Já taková ale nejsem. Normálně totiž nechávám úplně všechno na poslední chvíli (smích). Vánoce ale miluju, já jsem vánoční typ. Netěším se na ně teda už někdy od června, ale jakmile začne advent, tak si to užívám. Ráda peču, mám ráda kýčovitý výzdoby, světýlka, klid a koukání na pohádky v pyžamu, žádný stres.

Patricie Pagáčová (Solaříková) a CEWE FOTOLAB

Jaké druhy cukroví pečete a co je váš favorit?

Já miluju kakaový linecký plněné rybízovou marmeládou. Někdy kokosky. Těsto si dělám svoje a baví mě to. Nejčastěji peču po večerech, o víkendech, ale někdy i přes všední den dopoledne, když mám čas a netočím nebo nehraju.

Kdo byl letos nejhodnější a vyslouží si od vás nejvíc dárků?

Maminka. Totiž já si dělám seznam, co komu dám normálně na papír, v tomhle jsem stará škola. A u každého jména mám vypsané všechny dárky. A nejvíc jich mám klasicky pro maminku jako každý rok. Pro ni je to totiž nejjednodušší. Tam vím přesně, co ji potěší nejvíc.

Patricie Pagáčová (Solaříková) a CEWE FOTOLAB

Jaké dárky vám fungují nejvíc. Inspirujte čtenáře…

Musím přiznat, že u každé odrážky se jménem v mém seznamu mám položku CEWE KALENDÁŘ z vlastních fotek. Fotky vybírám vždycky podle měsíců z loňska, aby to sedělo. Takže v kalendáři na stránce leden 2020 bude naše veliká fotka z ledna 2019 a tak dále. Je to taková rekapitulace toho, co se za celý rok událo a všichni v rodině to milujou. No a letos mi na seznam přibyla ještě CEWE FOTOKNIHA ze svatby. Bez těchhle dárků by to už nebyly Vánoce. A to platí i s manželem, protože i s ním si navzájem dáváme fotodárky. Já fotky a fotodárky miluju a on to má tady rád, takže to je dobrý.

Mimochodem, když jste rekapitulovala letošní rok, jaká událost byla pro vás zásadní?

Asi svatba. To byla asi nejvýraznější událost. Ale celkově byl tento rok úžasný a všechno vycházelo. Kromě toho, že jsem se vdala, byla další zásadní změna to, že jsem odešla po třinácti letech z Ulice (televizní seriál, pozn. red.) a nastoupila jsem do jinýho seriálu. Na jaře jsem měla premiéru divadelní hry Fantastická žena, což je pro mě velká role a já tu hru miluju. To byl významný krok v mé kariéře. No a ještě mě čeká jedna hodně velká věc v televizi, která je zatím supertajná.

Patricie Pagáčová (Solaříková) a CEWE FOTOLAB
Patricie a její CEWE FOTOKNIHA Pure s fotografiemi z líbánek.
Patricie Pagáčová (Solaříková) a CEWE FOTOLAB
Patricie si vytvořila CEWE FOTOOBRAZ z vlastní fotky z dovolené v Asii.
Patricie Pagáčová (Solaříková) a CEWE FOTOLAB
Kryt na telefon s fotkou pejska Patricie.

To se strašně špatně porovnává. Divadlo je úžasný, když lidi reagujou. Když slyšíte smích lidí, tak je to super. Ve hře Fantastická žena máme pozorné diváky, protože se stává, že se smějou i vtipům, který jsou trochu víc skrytý. To je skvělý a zábavný sledovat. Jestli poslouchají, jestli ty vtipy pobírají a tak. Navíc mě moc baví adrenalin při improvizaci. Je to strašně rychlý a rozhodujete se ve vteřinách, aby to diváci nepoznali. Ten seriál a film je zase v menším měřítku, chování před kamerou je jiné, ale baví mě to strašně moc. Kdybych si měla vybrat, tak vážně nevím, čeho bych se vzdala.

Jaký je váš běžný den?

My máme strašně nepravidelnej režim. Když mám celý den volno, tak si vyluxuju, vyperu, jdu se psy, zacvičím si jógu a pak už je 11 večer. No a když mám práci, tak mám přes den natáčení a večer představení někde daleko, takže kolem třetí až čtvrtý odpoledne odjezd a návrat o půlnoci. A takhle pořád dokola.

Patricie Pagáčová (Solaříková) a CEWE FOTOLAB

Už máte vytvořenou svatební CEWE FOTOKNIHU?

Nemám, ale to bude snad rychlý. Udělám výběr fotek, připravím si složky podle lidí, kterým knihu dám, protože chci, aby byla vždycky udělaná na míru tomu člověku. Takže třeba babička dostane knihu, kde bude na fotkách víc vidět ona a tak. Nebudu do knihy nic psát ani popisky k fotkám. Já jsem i přemýšlela, že bych udělala tu CEWE FOTOKNIHU Pure, ale na tu svatbu je to asi malý, tak udělám normální velkou knihu.

Děkuji za rozhovor

Instagram Patricie Pagáčové (Solaříkové)

Přidat komentář