CEWE Fotolab

Jak jsme rozdávali dárky na vánočním trhu

Společně s naším CEWE FOTOLAB týmem a moderátorem Petrem Říbalem jsme se rozhodli, že si zahrajeme na takového předčasného Ježíška. Náš kiosek totiž dokáže vytvořit krásné dárky během pár minut, nevěříte? Přesvědčíme vás… 🙂

Jeden den jsme se sbalili, do auta jsme naložili náš fotokiosek, dobrou náladu a vyrazili jsme. Po cestě začalo asi ve 2 stupních pršet, ale ani to nás nezastavilo!

Kiosek zvládne mrazy i déšť, jen my jsme trošku mrzli… 🙂 Neuvěřitelně nás ale hřála ta radost, kterou jsme díky našim zcela osobním dárkům mohli dělat.

Jak rozdávání dárků dopadlo? Podívejte se na naše video…

Všechny ty spokojené tváře a krásná vánoční atmosféra nás neuvěřitelně nabila energií a znovu nás přesvědčila, že to co děláme, má smysl a opravdovou hodnotu. A je to tak jednoduché! Stačí telefon s fotkami.

A jaké dárky vám kiosek během chvilky vykouzlí?

Že si na prodejnách CEWE FOTOLAB můžete na počkání vytisknout fotky, to víte. Průkazové, vícedílné, klasické i kreativní v různých formátech. Věděli jste ale to, že během pár minut můžete mít i kalendář? A nejen kalendář! Vyberte si třeba sněžítko, klíčenku, hodiny, nebo zápisník s fotkou.

Foto kiosky, na kterých vytvoříte dárky na počkání

Celou nabídku najdete tady a vánoční otevírací doby všech prodejen zase tady.

 

Přidat komentář