CEWE Fotolab
CEWE FOTOKNIHA roku 2019 - 2020

Říjnoví měsíční vítězové v soutěži CEWE FOTOKNIHA roku o ceny za 1,5 milionu korun

Prvním říjnovým vítězem je autor knihy o výletu do Anglie ve stylu komiksu, druhým kniha s úchvatnými fotografiemi z dovolené na Islandu. Představujeme dvě nejlepší přihlášené CEWE FOTOKNIHY v říjnu, které postupují do finále.

CEWE FOTOKNIHA roku 2019 - 2020

Soutěž CEWE FOTOKNIHA roku probíhá od 1. 9. 2019 do 31. 8. 2020. Zapojit se může kdokoli se svou CEWE FOTOKNIHOU z vlastních fotografií. Stačí sestavit knihu a registrovat ji online. Už za přihlášení od nás dostanete dárek – 250 Kč poukaz na novou knihu.

Český měsíční vítěz – kniha England Cornwall 

Gratulujeme Martinovi Seidlerovi za jeho CEWE FOTOKNIHU s názvem England Cronwall, která se nejvíc líbila VIP hvězdnému porotci Václavu Noidu Bártovi.


„Miluji cestování stejně jako cestovatelé v soutěžní knize. Mám rád, když je něco jiné, jinak, nevšední, zajímavé, s nápadem. Knihu, kterou jsem vybral jako měsíčního vítěze za měsíc říjen 2019 moji představu o zajímavé knize splňuje. Přeji jí hodně štěstí ve finále!“

Václav Noid Bárta, zpěvák a porotce soutěže.

Inspirujte se vítěznou knihou pro svou vlastní tvorbu – prohlédnout knihu England Cornwall

Slovenský měsíční vítěz – kniha Island 

Gratulujeme i Veronice Patalášové, autorce soutěžní CEWE FOTOKNIHY s názvem Island – krajina ladu a ohňa. I tuto knihu si vybral za měsíc říjen 2019 VIP porotce Václav Noid Bárta.


„Hory, vodopády, led, to je pro mě ideální místo na odpočinek. Island je nádherné místo které bych rád v budoucnu navštívil. Díky této povedené knize je určitě na co se těšit.“

Václav Noid Bárta, zpěvák a porotce soutěže.

 

Inspirujte se vítěznou knihou pro svou vlastní tvorbu – prohlédnout knihu Island.

Jaké vyhrávají ceny?

A co oba autoři úspěšných knih vyhrávají? Ihned každý z nich poukazy na CEWE fotoslužby v hodnotě 2500 Kč a postup do velkého finále, kde je ve hře nové SUV Peugeot 3008,, dovolené do New Yorku, zájezd na Kapverdy a další ceny. 

Více o cenách v soutěži zde

A co vy – už soutěžíte? Více o soutěži a jak se zapojit zde 

Přidat komentář