CEWE Fotolab
CEWE kalendář

DIY: Plánování s CEWE kalendářem a osobními nálepkami

S naším jednoduchým DIY nápadem bude nyní ještě jednodušší upozornit na nejdůležitější data roku. Vytvořte si originální nálepky například s fotografiemi vašich blízkých a nalepte si je do diáře k datu jejich narozenin, vsaďte se, že na ně už nezapomenete!

V našem online editoru -> tady si vytvoříte samolepky podle svých představ. Můžete využít jak vaše fotografie, tak velice širokou nabídku našich klipartů. Kliparty najdete seřazené podle toho, k čemu jsou určené, najdete mezi nimi složky ´Cestování, děti, květiny, hudba, nebo třeba Halloween, narozeniny´ a spousty dalších… Kliknutím SEM si můžete stáhnout sadu nálepek, kterými je perfektní označovat například zápas ve fotbale, návštěvu zubaře, nebo kino…

K tomu, abyste si celý rok krásně uspořádali potřebujete…

A postup…?

KROK 1
Vytvořte si samolepky v našem online editoru. Doporučujeme volit ten nejmenší formát nálepek (16 na jednom listu).

KROK 2
Navrhněte a objednejte si nástěnný kalendář s vašimi osobními fotkami.

KROK 3
Pomocí nálepek a textů si v kalendáři vytvořte upomínky na ty nejdůležitější datumy. Celý proces si užívejte, je to skvělé odreagování! 

Tento kalendář a jeho tvoření pomocí osobních nálepek si zamilujete. Nejenom že budete mít naprosto originální plánovač času, ale rozvrhování důležitých událostí pro vás nebude už jen povinnost, ale i zábava.

TIP: Máte děti? Vsadíme se, že milují nálepky! Pořiďte jim jejich vlastní, i když ještě nemusí plánovat v kalendáři. S nálepkami si mohou ozdobit třeba sešity… 🙂 

Budete tvořit osobní kalendář? Nebo jen nálepky? Nezapomeňte nás označit hashtagem #tvorimsCEWE a my brzy vybereme několik z vás, kteří dostanou malý dáreček!

Přidat komentář