CEWE Fotolab

Kalendáře s vlastní fotografií

Nejlepší snímky loňského roku v jednom kalendáři? Nabídka tištěných kalendářů s vlastní fotografií je obrovská – jen do konce ledna nabízíme slevu 25 % na všechny typy.

Využijte akční nabídky a vystavte si doma, v práci nebo v ateliéru originální kalendář ze svých fotek.


Váš online slevový kód: KAL25VSE – lze uplatnit v posledním kroku objednávky kalendáře.

Jak vybrat kalendář domů či do práce se slevou?

Jednoduše! Zvolte si z nabídky kalendářů na našem webu takový, který vám bude vyhovovat. Mezi nejoblíbenější u našich zákazníků patří jednoznačně nástěnný A3.

CEWE KALENDÁŘ A3 nástěnný.
CEWE KALENDÁŘ A3 nástěnný.

Ale kalendářů v naší nabídce najdete mnohem víc! Raději než nástěnný byste stolní kalendář, který jednoduše postavíte bez nutnosti instalace kamkoliv doma nebo v práci a ještě jednodušeji otáčíte listy na další měsíc?

VELKÁ RECENZE CEWE KALENDÁŘŮ

CEWE KALENDÁŘ stolní.

Nebo preferujete v dnešní době velmi moderní plánovací kalendáře, které vám doslova a do písmene zjednoduší chod domácnosti – každý člen rodiny má vlastní sloupeček, svou fotografií a textové pole pro každý den v měsíci. Jednoduše tak můžete zapisovat všechny kroužky, koníčky, tréninky, ale i rodinné oslavy a návštěvy. 

CEWE KALENDÁŘ plánovací.

Zapomenout nesmíme ani na čím dál oblíbenější roční kalendáře, které jsou specifické oboustranným tiskem, kdy jedna polovina roku je na jedné straně a druhá polovina na druhé straně. U těchto kalendářů si také můžete velice vyhrát s výběrem kalendária a rozvržení.

Sleva 25 % na CEWE KALENDÁŘE platí s použitím slevového online kódu pro objednávky odeslané prostřednictvím www, programu FOTOLAB fotosvět a prostřednictvím mobilní aplikace CEWE FOTOSVĚT.

Váš online slevový kód: KAL25VSE

Platnost nabídky do 31. 1. 2017


Přidat komentář