CEWE Fotolab

Do kdy můžete objednávat fotodárky s garancí dodání do Vánoc?

Protože sami dobře víme, jaké to je čekat na to, jestli vám objednaný dárek stihne dorazit včas, máme pro naše zákazníky záruku. Záruku garance dodání do Vánoc. A abyste věděli, že to myslíme opravdu vážně, pokud vám produkty nestihneme doručit, máte od nás vaši objednávku zdarma. To je fér, co říkáte?

Tato garance dodání platí na produkty, které si necháte poslat na jednu z našich prodejen. Vánoční otevírací doby najdete tady.

CEWE FOTOKNIHA

CEWE FOTOKNIHA- pes

Vaše oblíbené knihy si můžete objednávat až do 17.12. s kvalitou papíru v digitálním tisku. Vybírat můžete jak z matného papíru, tak s vysokým leskem. No a minimalistická fotokniha Pure lze s garancí objednat do 14.12. 🙂

Chci objednat fotoknihu s garancí dodání do Vánoc. 

CEWE KALENDÁŘE

CEWE KALENDÁŘ

Pokud toužíte obdarovat někoho osobním kalendářem, máme perfektní zprávu! Objednání kalendářů v provedení premium mat, digitální tisk mat a digitální tisk s vysokým leskem lze až do 20.12.! Pro ty z vás, co by nejraději zvolili fotopapír je garance o malinko kratší, objednávejte do 14.12.

Chci objednat kalendář s garancí dodání do Vánoc.

CEWE FOTOOBRAZY

I naše fotoobrazy vám stihneme vyrobit až do poslední chvíle. Foto na plátno, plakáty do velikosti 100 cm, kašírované foto nebo rámování s paspartou a sklem zvládneme až do 19.12.

Chci objednat hexxas s garancí dodání do Vánoc. 

Celý přehled garancí dodání do Vánoc jednotlivých produktů najdete tady. 

CEWE PŘÁNÍ

Skládací přání, jídelní lístek, jmenovky na stůl, nebo jiné karty si můžete pořídit do 16.12. a stále budete mít jistotu, že je do Štědrého dne budete mít. A musíte uznat, že vytisknout pro celou rodinu speciální štědrovečerní jídelní lístek je krásná záležitost.

Chci objednat přání s garancí dodání do Vánoc.

 

FOTODÁRKY

CEWE HRNEK BÍLÝ- pes

Co takhle udělat všem členům rodiny osobní hrneček? Nebo někomu kdo má rád ekologii darovat textilní tašku? Když vyberete nějaký z fotodárků, objednávat můžete až do neděle 16.12. 🙂

Chci objednat fotodárky s garancí dodání do Vánoc.

Garance všech produktů naleznete zde. Nenechávejte nic náhodě a pečlivě si projděte garance u všech produktů, které byste rádi po stromečkem našli. 🙂 

 

 

Přidat komentář