CEWE Fotolab
CEWE FOTOOBRAZ - fotokoláž

Jarní vítr u vás doma s CEWE FOTOOBRAZEM

Svátky jara letos dorazily trochu později, než jsme byli zvykli v minulých letech. A pokud si každý rok říkáte, že letos na jaře už ale určitě dáte svému domovu nový kabát, nastal právě čas dostát konečně svému slovu! Co říkáte?

Stačí k tomu pár vašich pěkných fotek, klidně z mobilu, a váš byt se může proměnit jako mávnutím kouzelného proutku. A jakže se to stane? No přece s pomocí našich CEWE FOTOOBRAZŮ! Nevěříte? Přesvědčte se sami.

Jarně laděné obrazy do pokoje

CEWE FOTOOBRAZ - Gallery Print Nabízíme vám širokou škálu možností, jak se svým snímkem naložit co nejlépe, aby opravdu kreativně vyzdobil váš domov. Vybrat si můžete z bezpočtu vysoce kvalitních materiálů, od fotopapíru přes plátno, dřevo, plast, sklo až po hliník.

Přehled všech materiálů pro váš nový CEWE FOTOOBRAZ najdete zde

Na těchto materiálech umíme z vašeho snímku vykouzlit jedinečně provedený obraz, který potěší nejen vaše oko, ale díky osobnímu vztahu ke zvěčněné fotografii jistě i srdce všech zúčastněných.

Kreativní fotokoláže na zeď

CEWE FOTOOBRAZ - fotokoláž

A nejen to – v rámci koláží můžete do jednoho obrazu spojit až 49 svých snímků anebo naopak při vybrání produktu vícedílný obraz jednu vaši fotku rozložit až do 4 částí tak, aby vytvořila naprosto originální dekoraci na zeď. Na výběr rovněž máte, zda svou fotografii budete chtít v rámu, nebo jen nakašírovanou na desce různých materiálů či jako plakát, klidně samolepicí.

Čtěte také: 5 rad při vytváření vlastního CEWE FOTOOBRAZU

Jak začít? S programem, aplikací do mobilu nebo na webu

Video v CEWE FOTOKNIZE

Neváhejte tedy, stáhněte si zdarma náš objednací a zároveň i editační program pro váš počítač a pusťte se do toho. Překvapí vás, jak lehce se z vás stane kreativní umělec a odměnou vám navíc bude i dobrý pocit, jak snadno a rychle jste svému domovu opatřili nový kabát. Chcete si svůj obraz raději sestavit z mobilu? Není problém, pro vás máme mobilní aplikace zde. Váš nový jarní obraz s vlastní fotkou si můžete sestavit a objednat také na našem webu.

Názory od zákaznice

„Vytvořila jsem u vaší společnosti zatím dva fotoobrazy, většinou vytvářím fotoknihy – focení mám jako koníček, ale uvažuji i o dalších obrazech – děkuji za skvělou kvalitu.“
Jana Jaklová – zákaznice CEWE

Přidat komentář