CEWE Fotolab
fotoobrazy, výroba

5 rad při vytváření vlastního CEWE FOTOOBRAZU

Vytváření obrazů s vlastní fotkou není žádná věda a efekt vašeho osobního zážitku ve velkém rozměru přímo na zdi je dechberoucí. Podívejte se na našich 5 rad, které vám pomohou k ještě lepšímu výsledku.

1) Akceptovat ohyb přes rám obrazu
Pokud jste zvolili CEWE FOTOOBRAZ jako Foto na plátno, tak dávejte pozor na to, abyste důležitý motiv fotky neschovali do ohybu. Je to jednoduché, stačí v programu vycentrovat vaši fotku nebo její zásadní část mimo šedivé okraje, které vyznačují ohyb na dřevěný rám, na kterém je plátno napnuté.

2) Závěsný systém k obrazu
Pokud si zrovna nechcete váš obraz opřít o zeď nebo o poličku, tak budete potřebovat závěsný systém na zeď. V průběhu objednávky budete mít možnost zvolit si typ zavěšení. Je to důležité hlavně proto, že některé typy zavěšení se vyrábí přímo do obrazu v naší fotolaboratoři.

Materiály a povrchy CEWE FOTOOBRAZŮPřejít na přehled materiálů CEWE FOTOOBRAZŮ

3) Rámeček kolem fotografie
Někdy může vypadat rámeček okolo vaší fotky dobře a posiluje ji. Pokud si ale budete chtít takový snímek vytisknout jako obraz, tak se může stát, že rámeček po vytištění nebude zcela vycentrovaný. Proto rámečky nedoporučujeme vkládat do fotky jinak, než přímo v našem online editoru nebo programu.pro PC i Apple Mac

4) Kvalita fotografie
Zásadní a nejdůležitější je samozřejmě kvalita fotky. Čím kvalitnější je váš snímek, tím větší formát obrazu si můžete bez starostí vytisknout. V programu na sestavení CEWE FOTOOBRAZU uvidíte při vkládání vaší fotky barevný indikátor kvality. Pokud bude smajlík zelený, fotka je dostatečně kvalitní, pokud ale bude červený, doporučujeme fotografii upravit nebo vyměnit.

A co fotky z mobilu, ptáte se? Snímky z vašeho telefonu k tisku obrazu doporučujeme pro střední a menší formáty, u těch největších rozměrů obrazů spíše radíme použití co nejkvalitnější (a největší) fotografie z fotoaparátu. Ale nemějte strach – i v naší mobilní aplikaci uvidíte indikátor kvality (vykřičník) vaší fotky. 

5) Poměr stran fotografie 
Dbejte na to, v jakém poměru stran fotíte. Pokud například v poměru 2:3, pak si vyberte takový formát obrazu, který má stejný poměr stran. Zamezíte tak tomu, že bude váš snímek oříznut či jakkoli zdeformován.

Hodnocení od zákazníka
„CEWE FOTOOBRAZ mi byl doporučen od kamarádky. Za doporučení jsem dnes velice vděčná, z obrazu jsem nadšená. Obraz upoutává pozornost každé návštěvy. Už vybírám fotky na další objednávku…“

Jelena R., leden 2018


Věděli jste, že… ?

CEWE tým

Made in Czech – většina CEWE FOTOOBRAZŮ je vyrobena v české CEWE fotolaboratoři našimi zkušenými operátory. Navíc dřevěné rámy na obrazy jsou výhradně z českých lesů.

Přidat komentář