CEWE Fotolab
Velikonoce s CEWE

5 + 1 velikonočních inspirací aneb Velikonoce snadno, rychle, zábavně

Velikonoční svátky se blíží, pojďte si je pořádně a stylově užít! Stačí pár vašich fotek a můžete si udělat zcela originální Velikonoce. 

1. Originální velikonoční pozvánka

Velikonoční pozvánka na oslavu ve formě CEWE PŘÁNÍ

Velikonoce jsou nejen veselé svátky jara, ale také příležitost k rodinným setkáním. Tak ať už chcete své blízké a přátele pozvat přímo k velikonoční tabuli nebo jim jen popřát, udělejte to tentokrát jinak než smskou – sestavte si s pomocí našeho objednacího programu vlastní skládací přání s fotkou. Je to jednodušší, než byste čekali, vyberete si šablonu, která se vám líbí, pak do ní vložíte svou fotku a je hotovo. Své přání si můžete také vytvořit pomocí naší bezplatné mobilní aplikace.

2. Vtipné ozdoby velikonoční tabule

Velikonoce - CEWE

Přátele a blízké máte pozvané, velikonoční dobroty připravené a teď si lámete hlavu jak upravit stůl. I pro takový případ máme hned několik řešení.

Fotosamolepky – můžete je využít jako originální ozdobu kalíšku na vajíčka, rozlišovač na hrnky nebo skleničky. Záleží jen na vás, jestli použijete fotografii osoby, které bude kalíšek, či sklenka určena, anebo budete ladit do přírodních motivů v podobě fotek, ukrytých v hlubinách vašeho smartphonu nebo notebooku.

Hrnek na kávu, latte nebo čaj – nebo cokoli jiného můžete kromě vlastního vybraného snímku ještě dozdobit vtipnými velikonočními kliparty.

Pokud na Velikonoce čekáte větší společnost, můžete si vytvořit a objednat  i vlastní jmenovky na stůl a jídelní lístky. Vybírat lze z široké nabídky šablon, kam jen vsadíte svou vybranou fotku. Vytváření vám zabere opravdu jen pár minut.

3. Společná zábava pro děti i celou rodinu

CEWE puzzle

Všichni jsou po jídle, dospělí by si rádi pohověli se šálkem kávy či sklenkou něčeho dobrého, co ale s dětmi? Nejjednodušší je přece uplatnit pravidlo „Kdo si hraje, nezlobí“. Tak se na tuto skutečnost v klidu a dopředu připravte, vyberte ze svých zásob takové snímky, které dokumentují společné okamžiky štěstí nebo vtipné momentky a vytvořte si z nich pexeso, které zabaví celou společnost. Další možností, zejména jsou-li přítomny větší děti, je skládání puzzle, které může mít až 1500 dílků a odměnou společné námahy bude složená fotografie, kterou máte rádi.

4. Dárky pro radost

Plyšový zajíček s vlastní fotkou

V případě, že součástí společnosti budou i batolata, můžete připravit milé překvapení i jim v podobě plyšového zajíčka v tričku s fotografií, na které budou třeba oni, sourozenci, rodiče nebo babi s dědou.

Kryt na telefon s vlastní fotkou od CEWE

Těm starším naopak možná udělá radost nový kryt na mobil, který s pomocí objednacího programu vyšvihnete raz dva.

5. Milá vzpomínka v podobě knihy

Velikonoční CEWE FOTOKNIHA

Během povedené velikonoční oslavy jistě pořídíte zase spoustu nových snímků. Je škoda nechat je uvězněné v mobilu nebo na paměťové kartě. Zejména starším účastníkům takové události udělá opravdu velkou radost zhmotnělá vzpomínka na společně strávené pěkné chvíle.

Z fotek v mobilu pomocí jednoduché aplikace stvoříte opravdu elegantní designovou CEWE FOTOKNIHU. Pokud raději pracujete s fotkami ve svém notebooku, pak se s pomocí programu (který je stejně jako ostatní naše programy zdarma ke stažení) můžete kreativně rozmáchnout v podobě knih různých velikostí, které jsou navíc nyní nově i se speciálními efekty, jako je třeba parciální lak, zlatá nebo stříbrná barva.

TIP na závěr – zážitky ve velkém rozměru

Velikonoční CEWE FOTOOBRAZPokud si ze svých fotek chcete vytvořit skutečná umělecká díla, unikáty, které ozdobí zdi vašeho domova – podívejte se na naši nabídku CEWE FOTOOBRAZŮ.

Přidat komentář