CEWE Fotolab
Objednání CEWE FOTOKNIHY online

Jak jednoduše objednat CEWE FOTOKNIHU online

Nový online editor slouží k vytvoření a objednání CEWE FOTOKNIH bez nutnosti instalovat jakýkoliv program. Vše jde snadno a rychle. Aplikace nepoužívá Flash, takže je možné sestavit fotoknihu v online editoru i na tabletu. Doporučenými prohlížeči jsou Google Chrome, Firefox a Safari.

Objednání CEWE FOTOKNIHY online

V prvním kroku si vyberete formát, typ vazby a papír pro svou fotoknihu. Na výběr máte od mini formátů až po XXL panorama. Poté se před vámi otevře jednoduchý a přehledný editor. Na začátek bych chtěla zmínit jednu velkou výhodu editoru. Pokud se v pravém horním rohu přihlásíte ke svému účtu u fotolab.cz, celý projekt se Vám bude automaticky ukládat a Vy tak o nic nepřijdete.

Výběr formátu CEWE FOTOKNIHY online

V levém horním rohu najdete tři nejdůležitější tlačítka, pomocí kterých vkládáte do své fotoknihy fotky, texty a různá pozadí. Text vložíme jednoduchým přetažením zvoleného stylu písma, poté lze zvolit jakoukoliv barvu či pozadí textu, velikost a zarovnání. Pozadí máte roztříděna do různých kategorií podle jednotlivých témat, takže velice snadno a rychle vyberete to správné.

CEWE FOTOKNIHA online - výběr pozadí

V levém horním rohu také najdete tlačítko se třemi čárkami, které pod sebou skrývá také spoustu funkcí jako je např. změna názvu Vaší fotoknihy, vyplnění prázdných stran fotoknihy nebo si můžete znovu otevřít již uložené fotoknihy. Kliknutím na tlačítko „Vyplnit prázdné strany“ se spustí automatické vyplňovaní stránek z nahraných fotografií.

Na editoru je super, že můžete mít většinu stran své fotoknihy zobrazené najednou. Je to velice přehledné. Samozřejmě když se chcete věnovat pouze jedné dvoustraně, kliknete na tlačítko „Upravit stranu“ a můžete vesele tvořit. Do dvoustrany můžete libovolně vkládat fotky pouhým přetažením myši, poté si můžete zvolit náhodné rozvržení nebo si přímo vybrat to, které se Vám líbí nejvíce. Vaše krásné fotky můžete libovolně přesouvat, otáčet, zaměňovat, přesouvat do popředí nebo nastavit jednoduše jako pozadí. Kreativitě se meze nekladou.

Výborným pomocníkem je i malé zelené číslo u každé fotografie, které Vám napovídá, kolikrát byla fotka ve fotoknize už použita. Samozřejmě můžete použité fotografie i skrýt kliknutím na ozubené kolečko u tlačítka „Fotografie“ a vesele vybíráte další a další fotografie, které ve fotoknize ještě nejsou. Maximální povolená velikost fotografie je 10MB. Editor navíc podporuje většinu formátů Vašich fotek a obrázků: jpg, jpeg, png, bmp a gif.

Snadné objednání CEWE FOTOKNIHY online

V pravém horním rohu jsou umístěna další chytrá tlačítka. Jedním svůj projekt uložíte, druhým tlačítkem si celý projekt prohlédnete a třetím tlačítkem objednáte a pošlete svou krásnou CEWE FOTOKNIHU do výroby.

Vytváření fotoknihy z Vašich originálních fotografií už nemůže být jednodušší. Do své fotoknihy jednoduše uložíte své nezapomenutelné okamžiky. Zaznamenáte svůj životní příběh navždy a kdykoliv se k němu vrátíte, prožijete ho znovu a znovu. Není krásnějšího dárku pro Vás a Vaše blízké. S CEWE FOTOKNIHOU darujete vzpomínky na již prožité emoce.

Ještě k tomu všemu můžete svou originální, krásnou fotoknihu přihlásit do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku a vyhrát fotoaparát, nebo dokonce nové auto. Přihlášení je možné vždy do 30 dnů od odeslání fotoknihy do výroby. Do soutěže je možné přihlásit všechny typy CEWE FOTOKNIH. Za každou přihlášenou a schválenou fotoknihu v soutěži dostanete slevový poukaz v hodnotě 250 Kč na další CEWE FOTOKNIHU. Každý měsíc vyhlašujeme dva výherce, jeden je výherce online hlasování, které probíhá na soutěžních stránkách, a druhý je výherce VIP poroty. V tomto případě vybírá fotoknihu porotce měsíce.  Měsíční výherci získávají fotoaparáty a zároveň pozvánku do Velkého finále, kde právě VIP porota pod dohledem všech finalistů, novinářů a televizních kamer zvolí vítěze a budoucího majitele krásného, nového auta. Tak soutěžte s námi, každý má stejnou šanci na výhru.

 

Lucie Holubičková

Přidat komentář