CEWE Fotolab
Výprodej CEWE KALENDÁŘŮ u FOTOLAB

Fotokalendáře nyní se slevou 25 %

Máte kalendář na rok 2018? Nebo víte o někom, kdo ho ještě nemá, a vy byste mu chtěli udělat radost? Právě teď je ideální chvíle – sleva 25 % na všechny typy kalendářů platí do konce ledna!

Výprodej CEWE KALENDÁŘŮ u FOTOLAB
Jen do 31. 1. 2018 si můžete objednat CEWE KALENDÁŘ z vašich fotek o čtvrtinu levněji. Využijte jedinečnou akční nabídku. Jak na to?

Prozkoumat Lednový výprodej CEWE KALENDÁŘŮ

Na začátku zvolte typ kalendáře
CEWE KALENDÁŘ

Jaký vybrat formát kalendáře pro připomínku vašich osobních fotografií? Pokud zatím nemáte jasno, tak si nejprve položte základní otázku – pověsili byste si kalendář nejraději na zeď? Pak jsou pro vás nástěnné kalendáře. Upíná se váš zrak spíše na stůl, krb nebo parapet pod oknem? Jestli ano, tak je to pravé ořechové stolní kalendář. Co všechno sestavení kalendáře umožňuje? Obsahuje svátky? Čtěte dál.

Formáty, svátky, volné dny, poznámky do kalendáře
Typy CEWE KALENDÁŘŮ

Kdy má svátek děda Karel a teta Iva? Budete ihned v obraze – v některých typech kalendářů dle vašeho výběru nechybí jmeniny, ale ani na volné dny a svátky.

Na velikosti záleží – jak nástěnný, tak stolní kalendář nabízíme v mnoha formátech (A2, A3, A4, A5 a další). Na výběr máte také ze 4 typů papíru. V našem online editoru na webové stránce nebo v bezplatném programu k sestavení kalendářů a dalších fotoproduktů si také můžete zvolit rozložení a vzhled kalendária s textovým polem pro vaše popisky. Na vás je také volba barvy kalendáře a pochopitelně samotných fotografií.

TIP: Zvolte si počáteční měsíc kalendáře – může to být jakýkoli měsíc v roce (kalendář může třeba začít měsícem únor a skončit lednem)

Počáteční měsíc kalendáře

Takže abychom si to shrnuli – pro sestavení kalendáře potřebujete minimálně 13 fotek – z fotoaparátu nebo mobilu (pokud nechcete, aby se fotky opakovaly), formát, vzhled, barvy a typ kalendária je jen na vás. Stejně tak si můžete sami zvolit počáteční měsíc roku.

Kalendář sestavíte a objednáte na našem webu nebo v programu na sestavení fotoproduktů, který je ZDARMA ke stažení zde

Slevu 25 % můžete získat při uplatnění online kódu na konci objednávky kalendáře – 18KAL25

Přidat komentář