CEWE Fotolab
CEWE DIGITAL PHOTOS

Co se vzpomínkami na léto?

Léto už je pomalu u konce, ale úplně se s ním a se vzpomínkami na něj loučit nemusíte. Máme pro vás několik variant, jak si uchovat vaše letní zážitky.
Summer and friends

Chytré telefony, zrcadlovky, Instaxy,… Všichni si nějakým způsobem zachycujeme své zážitky. A co takhle si je zhmotnit? 🙂  Většina lidí má plné paměťové karty, úložiště, ale k fotkám se už tolik nevrací.

Nenechávejte své vzpomínky v telefonu. Vytvořte něco, co vám bude dělat radost. Vám, nebo i vašim blízkým. Máme hned několik možností.

1. CEWE FOTOKNIHA

Můžete vytvořit jakoukoliv. Mini, malou, čtvercovou, velkou, panoramatickou, XL, velikostí je několik. Kromě velikostí můžete vybírat i mezi typy vazeb, papírů. Kniha může mít až 178 stran. V klasické fotoknize můžete fotky různě natáčet, doplňovat k nim text a všemožné předěly.
Novinkou v naší nabídce je CEWE FOTOKNIHA Pure. Minimalistická, čtvercová a velmi elegantní v bílém, nebo černém provedení. Je v tvrdé vazbě, na kterou můžete umístit fotku i text, a vevnitř najdete 22 matných stránek. Celá knížka je vložená do obalu z recyklovatelného materiálu, takže jí můžete někoho obdarovat a budete mít velice stylový dárek.

CEWE FOTOKNIHA PURE

CEWE FOTOKNIHA PureČtěte také: CEWE FOTOKNIHA Pure získala ocenění EISA AWARD!

2. Obrazy, nebo fotostěny z digitálních fotografií

Pokud se vám toto léto povedly nějaké opravdu top fotky, na které byste se rádi dívali častěji, máme 2 návrhy. Jednu z vašich stěn, nebo nástěnku můžete ozdobit plakátem. Plakát vám i s radostí zarámujeme a vytvoříme obraz. Pokud ale chcete být ještě kreativnější, nechejte si u nás vytisknout několik kusů klasických digitálnch fotografií, v obdélníku, ve čtverci, je to jen na vás. Doma si je potom můžete rozmístit na různá místa. Nalepte je vedle sebe třeba do tvaru srdce, případně fotografiemi vytvořte rám okolo okna, nebo postele.
CEWE DIGITAL PHOTOS

3. Kryt na telefon

No a nejlepší z top fotek hoďte na svůj mobil. Máme pro vás na výběr hned z 10 různých obalů. Můžete použít fotku vás a vaší rodiny, přátel, nebo například fotku místa, které jste přes léto navštívili. Moře, lesy, nebo vaše oblíbené město… Ať už váš telefon bude zdobit cokoliv, pokaždé, když si jej vezmete vezmete do ruky, vrátí se vám vzpomínky a na rtech se vám objeví úsměv, za to vám ručíme.

CEWE KRYT NA MOBIL

TIP: Pro tvorbu knihy, i objednání jiných produktů, máme bezplatný program dostupný pro počítače i aplikaci pro chytré telefony. Pro klasickou CEWE FOTOKNIHU a další produkty je program zde a pro CEWE FOTOKNIHU Pure najdete aplikaci tady (tu lze sestavit pouze v telefonu).

Fotografie z léta můžete použít na stovky různých způsobů, nenechejte je, aby se vám ztratily mezi ostatními, byla by to škoda. 🙂

Adéla Kožinová

Přidat komentář