CEWE Fotolab
CEWE FOTOKNIHA Pure

CEWE FOTOKNIHA Pure právě získala ocenění EISA Award!

Stylová a kompaktní CEWE FOTOKNIHA Pure se nově pyšní prestižním oceněním EISA Award!

CEWE FOTOKNIHA Pure

Vítěz v kategorii EISA Photoservice 2018-2019

CEWE FOTOKNIHA Pure je tištěná kniha s kvalitním papírem ve čtvercovém formátu, kterou si můžete sestavit ve stejnojmenné intuitivní mobilní aplikaci. Kniha je skvělá jako dárek i vlastní vzpomínka na dovolenou, výlet, festival nebo rodinné setkání. Letos jsme za tento produkt získali velice prestižní mezinárodní ocenění EISA Award 2018-2019 v kategorii: Fotoslužby.

CEWE FOTOKNIHA Pure

O CEWE FOTOKNIZE Pure

CEWE FOTOKNIHU Pure si můžete sestavit pomocí aplikace, která je ke stažení zdarma pro AndroidiOS. Po instalaci do smartphonu stačí vybrat 22 snímků z galerie telefonu (použít můžete jak fotky pořízené na telefon, tak snímky z fotoaparátu, které importujete do telefonu) a vytvořit fotoknihu podle svých představ.

EISA Award 2018-2019

Je složité knihu v aplikaci sestavit? Buďte v klidu, není! I přes to máte v appce spoustu skvělých možností, jak být kreativní. Například můžete volit ze dvou pozadí – bílé a černé. Na titulní stranu knihy napíšete vlastní název, na začátek knihy potom připíšete krátkou zprávu nebo věnování, pokud je kniha dárek. Krom toho můžete pod každou fotografii v knize napsat krátký popisek.

Martina Kaufmannová - Freecoolina

Čtěte také: Blogerka Freecoolina si vytvořila CEWE FOTOKNIHU Pure z Islandu!

Navržení knihy vám nemusí zabrat déle než pár minut, všechny prvky ovládáte pomocí gest na displeji telefonu.

Výsledek je vytištěn na premiový matný papír, zabalen do ekologického obalu a dodán v případě vašeho zájmu až domů. Služba je k dispozici v 19 evropských zemích včetně České republiky za atraktivně nízkou cenu.

To je super, co říkáte? 🙂

Asociace EISA a CEWE
Členové asociace EISA. Foto: EISA, www.eisa.eu

O EISA Award

EISA je asociace 53 specializovaných časopisů z 25 států, známá především díky udílení evropských cen EISA. Svou aktivitu zahájila v roce 1982, kdy šéfredaktoři 5 evropských fotografických časopisů poprvé zvolili “Fotoaparát roku“.

Chci sestavit svou CEWE FOTOKNIHU Pure

Přidat komentář