CEWE Fotolab

CEWE KALENDÁŘE 2016 se slevou min. 20 %

Dárky jsou rozbaleny a oslavy příchodu Nového roku jsou za námi. Pomalu se začínáme rozjíždět v novém tempu a začínáme plnit svá první předsevzetí. Navíc rok je teprve na svém začátku, tak plánování osobních a pracovních záležitostí teprve začíná.

Rádi bychom Vám pomohli s plánováním Vašich důležitých okamžiků tak, abyste si je včas připomněli. Připravili jsme pro Vás výhodnou nabídku na všechny typy kalendářů, které vyrábíme. Můžete volit  z velkého množství kalendárií, barevných provedení a designů. Váš osobní kalendář s fotografiemi může být praktickou a krásnou dekorací ve Vašem domově i v práci.

Navíc ke slevě 20 %, která platí do konce ledna, si můžete připočítat ještě navíc množstevní slevy. Při objednávce více jak 1 ks se dostanete s cenou kalendáře na velice zajímavé částky. Pokud byste uvažovali např. o firemním kalendáři, můžete celkem ušetřit až 44 % z běžné ceny kalendáře.

Váš slevový online kód platný do 31. 1. 2016: FLKAL20

 

Množstevní slevy CEWE KALENDÁŘŮ:

2 – 4 ks     10 %
5 – 9 ks     15 %
10 – 24 ks    25 %
od 25 ks      30 %

 

Typy CEWE KALENDÁŘŮ:

Nástěnné – tyto kalendáře jsou určeny k zavěšení na stěnu. Jsou vybaveny spirálovou vazbou s ouškem pro zavěšení.

Nástěnné termínované – tyto kalendáře jsou určeny k zavěšení na stěnu. Jsou vybaveny spirálovou vazbou s ouškem pro zavěšení. Kalendária jsou dostatečně prostorná pro vpisování poznámek a termínů ke každému datu.

Stolní – prioritně jsou určené k postavení na stůl, komodu či kuchyňskou linku. Jsou vybaveny pevným kartonovým stojánkem ke stabilnímu postavení, vyjma kalendáře Stolního ležícího a Ročního, které jsou určeny k položení na stůl.

Typy papíru CEWE KALENDÁŘŮ:

Digitální tisk – křídový papír v  provedení lesk

Digitální tisk s vysokým leskem – křídový papír v provedení lesk opatřený vrstvou speciálního vysoce lesklého laku

Premium mat – vysoce matný křídový papír

Fotopapír lesk – lesklý fotopapír zpracovaný klasickou osvitovou metodou

 

 

 

 

Gábina Městková

Přidat komentář