CEWE Fotolab

CEWE FOTOKNIHA – 50% SLEVA na strany navíc

Leden, měsíc výprodeje kalendářů, je pryč a my jsme pro Vás na únor připravili velice zajímavou nabídku. Nyní je ten nejlepší čas na CEWE FOTOKNIHU, ve které jsou shrnuty všechny události Vaší rodiny, ať to je dovolená, svatba, pokroky a úspěchy Vašich dětí, rodinné oslavy apod. Shrnutí celého roku 2015 vyžaduje spoustu místa, a s tím jsme tak trochu počítali.

Do 29. 2. 2016 můžete objednávat všechny typy CEWE FOTOKNIH, všechny velikosti a typy papíru se slevou 50 % na příplatkové stránky. Můžete tedy za jeden výtisk fotoknihy ušetřit až 1272 Kč.

Slevu získáte zadáním slevového online kódu: FR6US1K

Platnost kódu do: 29. 2. 2016

 610x343_CFK_strany_priklad

  Nakouknutí do výroby:

„Výroba CEWE FOTOKNIHY je složitý proces, jehož výsledkem musí být dokonalé přenesení zážitků a vzpomínek zákazníka do 100x150_vodickatištěné podoby. Počátkem tohoto procesu je vytištění jednotlivých stran fotoknihy na digitálních tiskových strojích HP Indigo. K tomu je potřeba křídový papír nejvyšší jakosti, který je po potištění nutné ořezat do podoby knižního bloku. Tento knižní blok je nutné slepit ve hřbetu a zavěsit do knižních desek.
Každé jednotlivé fotoknize je věnována maximální péče, jak při vlastní výrobě, tak při kontrole kvality.“

 610x343_HPS

Pokud byste si nevěděli rady, jak s CEWE FOTOKNIHOU začít, rádi Vám pomůžeme. Na každé prodejně FOTOLAB.cz Vám poradíme krok za krokem, nebo rovnou CEWE FOTOKNIHU za Vás sestavíme a odešleme do výroby. Vy si pak za 5 – 10 pracovních dní (podle typu knihy) přijdete pro Vaší krásnou, originální knihu Vašeho roku 2015.

610x343_cfk_vizual

Gábina Městková

Přidat komentář