CEWE Fotolab

SLEVA 1 Kč/ks – Digitální fotografie šíře 10 cm v prémiové kvalitě

Žijeme v digitální době, která má své výhody a nevýhody. Očima fotografa nám nic nebrání v tom, abychom „zdarma“ fotografovali kdykoli cokoli, co nás napadne a je jedno, jestli k tomu využijeme fotoaparát nebo telefon. Pak to většinou někam uložíme nebo se to někam samo uloží. V době pořízení snímku pro nás fotografie téměř nic neznamená, můžeme si ve stejné době pořídit další a další. Svoji hodnotu pořízená fotografie získává až časem.

Foto Akce
SLEVA 1 Kč/ks – digitální fotografie šíře 10 cm, prémiová kvalita. Platnost nabídky do 31. 3. 2016.

Jeden z průzkumů u fotografující veřejnosti říká, že o snímek pořízený digitálně přestáváme mít z 80 % zájem ihned, jakmile si ho prohlédneme na displeji. Ke snímku nemáme potřebu se vracet další dva roky. Pokud si ovšem fotografii prohlédneme po cca šesti letech, prožijeme stejné emoce, jako v době jejího pořízení. Kde ji ale najdeme v milionech digitálních fotografií pořízených a někam uložených během šesti let?

program
Program ZDARMA na přípravu a objednání fotoslužeb

Z praxe je tento problém nejvíce vidět na dokumentování prvních let života našich dětí. Rychle rostou a my je hodně fotografujeme. Občas vyměníme telefon, občas počítač, občas nejde nějaké médium otevřít nebo se nám někam zatoulá. A jednoho dne se nás naše dítě může zeptat: „maminko, jak jsem vypadala jako miminko?“. Digitálně neriskujte! Jsou chvíle, které se již nikdy nevrátí. Jednou za čtvrt roku vyberte ty nejcennější záběry a převeďte je na fotopapír nebo do fotoknihy. Jednou Vám za to Vaše děti poděkují.

Využijte výhodné nabídky na Digitální fotografie šíře 10 cm v prémiové kvalitě.

Nabídka je platná do 31. 3. 2016 za využití odpovídajícího slevového kódu:

1 – 199 ks  běžná cena 3,99
nyní 2,99 Kč
Váš online slevový kód
FL16FO25
200 – 399 ks  běžná cena 3,49
nyní 2,49 Kč
Váš online slevový kód
FL16FO29
200 – 399 ks  běžná cena 2,99
nyní 1,99 Kč
Váš online slevový kód
FL16FO34

 

 

Gábina Městková

komentářů