CEWE Fotolab
vánoce

5 tipů na vánoční dárky pro celou rodinu

Vánoce klepou na dveře, a proto jsme se rozhodli, že si pro vás připravíme inspiraci v podobě 5 našich nejoblíbenějších CEWE dárků. Ať už si nevíte rady s dárkem pro maminku, kamarádku, nebo svoje děti, u nás si vyberete…

1) Pro rodiče a prarodiče
CEWE FOTOKNIHA jako sázka na jistotu pro každého

Kniha poskládaná z vašich osobních fotek je zaručeně jedním z nejlepších dárků, které můžete vytvořit. Je neuvěřitelně rozmanitá, poskládáte ji k jakékoliv příležitosti. Vyberte třeba fotky z dovolené, nebo nějaké zásadní životní události (kulatiny, narození miminka?). Svými bohatými možnostmi ji tak vytvoříte na míru přesně pro toho, pro koho bude určená, stáhněte si program zdarma a začněte ještě dnes.

A mimochodem, pro ty nejmenší máme speciální dětskou knihu, mrkněte.

Chci vytvořit dárek

ČTĚTE TAKÉ: Jak zabalit knihu, aby z ní byl ten nejkouzelnější dárek pod stromečkem.

2) Pro vytížené
CEWE KALENDÁŘ

Chcete svým dárkem někomu ulehčit? Má toho mamka s taťkou moc, nebo babička už zapomíná na důležitá data? Darujte jim něco, co opravdu využijí a za co budou vděční každý den. Kalendář, který můžete vylepšit o to, že do něj vepíšete ta nejdůležitější data. Narozeniny, svátky, výročí, napište do něj zkrátka vše, co je důležité.

TIP: Kalendář můžete dotáhnout k dokonalosti osobními nálepkami, píšeme o nich tady.

Chci vytvořit dárek

3) Pro kamarádku nebo kamaráda
CEWE FOTOKNIHA Pure 

Je stylová, moderní, minimalistická. Udělejte svojí nejlepší kamarádce knížku, ve které budou ty nejlepší z vašich společných vzpomínek. Sestavíte ji jednoduše v telefonu a věřte nám, že pod stromečkem ve svém ekologickém obalu udělá velikou parádu.

Chci vytvořit dárek

4) Pro svou drahou polovičku
Kryt na telefon

Vsadíme se, že stejně jako my používáte telefon několikrát za den. Zpříjemněte tyto okamžiky sobě i vaší přítelkyni, nebo příteli. Stačí jedna společná fotka a vytvoříte originální a velmi osobní dárek, který bude dělat radost každý den. Obaly s vlastní fotkou na telefon v provezení od silikonového po dřevěný najdete tady. 

TIP pro vás: Jako inspiraci, jak originálně zabalit kryt na telefon jsme si pro vás připravili článek s 2 variantami. Čtěte tady.

Chci vytvořit dárek

5) Pro celou rodinu
Společná fotka na plátně

Vyberte jednu top společnou fotku (nebo i víc fotek), kterou zvěčníte na plátno a pověsíte ji třeba do obýváku. Podpoříte tak krásnou rodinnou atmosféru a obraz vás všechny bude těšit i několik následujících let. Vybírejte z několika formátů tady.

Chci vytvořit dárek

Ať už obdarujete své blízké jakýmkoli dárkem, věřte, že ocení čas, který jste museli investovat do jeho přípravy, a originální nápad.

Krásné Vánoce!

Přidat komentář