CEWE Fotolab
Fotokurz - jak upravovat fotky ve Photoshop Lightroom

Fotokurzy 2018 – úprava fotek ve Photoshop Lightroom rychle a jednoduše

Naučte se ovládat jeden z nejoblíbenějších a nejpokročilejších nástrojů pro organizaci a úpravu fotografií. Kurzy editace s lektorem Ondrou Uhlířem pořádáme v mnoha termínech od března do prosince.

Fotokurz - jak upravovat fotky ve Photoshop LightroomAdobe Photoshop Lightroom nenabízí jen možnost organizace fotografiívyvolání RAW snímků, ale i velice rychlé a efektivní zpracování fotografií. S necelými dvěma desítkami nástrojů můžete být překvapivě kreativní a výrazně podtrhnout a zvýšit působivost svých fotografií. Ona kreativita totiž není o počtu použitých úprav, ale o její správné kombinaci a využití. A právě na to se zaměříme v našem workshopu.


Lektor – Ondra UhlířOndřej uhlíř focení psů

Jsem fotograf přírody, hlavně tedy psů. Jsem také pořadatel kurzů a workshopů zaměřených na fotografování psů a úpravy fotografií v programu Adobe Lightroom. Mými kurzy prošlo již více než 500 účastníků a já jsem udělal vše pro to, aby byli všichni spokojení. Focení psů a psích sportů se věnuji od roku 2008. Jsem také pejskař a nejčastěji mě můžete potkat na dogfrisbee závodech s foťákem a pivem v ruce. Jsem pyšný majitel border kolie Juno a Nikonu 300/2,8. Miluju dobrou kávu, syrové maso a tupé vtípky. Kdyby to jen trochu šlo, tak pořád jen cestuji.


Projdeme celý modul Library (Knihovna). Zjistíte, že katalog je kamarád a ne nepřítel. Naučíte se importovat fotografie do Lightroomu. Ukážeme vám, jak používat různé atributy ke třídění fotek. Získáte tipy a triky založené na mnoholetých zkušenostech. Lektor se s vámi podělí o celé své workflow.
Samozřejmě největší pozornost budeme věnovat kvalitě snímku. Ukážeme vám, jak jednoduše a rychle upravovat fotografie. Poradíme, jak efektně i efektivně používat lokální a globální úpravy. Vysvětlím důležitost správného exportování snímků. A díky možnosti hromadných úprav ušetříte spoustu času.Fotokurz úprav fotografií v Lightroom

Co se naučíte?

  • Zjistíte, jak na organizacisprávu většího množství fotografií tak, abyste v nich měli pořádek a přehled.
  • Dozvíte se jaké nástroje pro úpravu fotek Lightroom poskytuje a jak se jednotlivé nástroje v praxi používají k dosažení co nejlepších výsledků.
  • Hromadné úpravy včetně hromadného exportu fotografií.
  • Teoretické povídání bude provázáno s praktickými příklady, abyste si vše mohli hned vyzkoušet a osahat.
  • ​Cílem je, abyste se naučili Lightroom používat samostatně v různých situacích a dokázali upravovat své fotografie podle svých představ.

Pro koho je kurz určen?

Kurz je určen pro všechny fotografy, kteří hledají jednoduchý a rychlý nástroj pro kreativní úpravy fotografií. Bez ohledu na to, kolik máte s Lightroomem zkušeností, jistě oceníte konkrétní postupy z praxe s důrazem na kreativitu a rychlost.

Co si na kurz přinést?

Vlastní počítač s nainstalovaným Adobe Lightroomem 5, 6 či CC. Pokud nevlastníte licenci tohoto programu, můžete použít 30denní zkušební verzi, která je ke stažení zde.

Co na kurzu dále získáte?

Na každém z našich fotokurzů získáte startovní balíček s 200Kč poukazem na CEWE fotoknihu.

Termín Lokalita Zakoupit
25. března 2018 Ostrava
15. dubna 2018 Hradec Králové
12. května 2018 Olomouc
2. června 2018 České Budějovice
29. září 2018 Hradec Králové
10. listopadu 2018 Plzeň
8. prosince 2018 Praha
9. prosince 2018 Liberec

fotografické kurzy FOTOLAB

Přidat komentář