CEWE Fotolab
fotografie, foto ihned, rodina, pár, cewe foto ihned

10 nejkrásnějších okamžiků, na které nejraději vzpomínáme

Je tolik významných momentů, které během našich životů zažijeme. Ty nejpodstatnější a nejdůležitější, kterých jsme součástí si zaslouží zachovat. Protože ať se nám to líbí nebo ne, naše paměť není nekonečná.

„Paměť je tak krátká a život tak dlouhý.“
Honoré De Balzac

fotografie, foto ihned, rodina, pár, cewe foto ihned

No řekněte, pamatujete si na svůj 1. školní den? Nebo na maturitní ples? Jistě, mladší ročníky asi ano, ale spousta z nás si na události dávno minulé vzpomíná spíše matně.

Spousta z nás si při návštěvě u rodičů nebo u babičky a dědy ráda prohlíží albumy s fotkami z dětství a společně vzpomíná na různé příhody a významné události, které jste společně zažili.

Nejdůležitější a nejkrásnější životní vzpomínky

1. Svatba

svatba, láska, párTa je jednou za život, no ne? Svatba je velký den a zpravidla z něj máte spoustu fotografií, ať už od profesionálního fotografa nebo momentky od rodiny a kamarádů. 

A co všechno můžete ze svatebních fotek vytvořit? Je toho skutečně hodně, my vám rádi představíme pár nej tipů, které jsou u našich zákazníků nejoblíbenější.

cele fotokniha, svatebníCEWE FOTOKNIHA – mít fotoknihu ze svatby, to je skoro povinnost.  Nejoblíbenějšími formáty jsou XXL a velká A4, ale možností je celá řada.
Na našich stránkách najdete všechny formáty fotoknih, typy vazeb i typy papírů.

Fotoknihou vlastně provedete i nezúčastněné vaším jedinečným dnem.

svatební, fotoobraz, svatba, láska, párCEWE FOTOOBRAZY – ten nej okamžik z vaší svatby na stěně v interiéru. Svatebním momentům velmi sluší rámované fotoobrazy
nebo foto na plátno. Ale tak jako u fotoknih, je možností celá řada.2.

Ale tím naše nabídka nekončí, ze svatebních fotek můžete vytvořit nejen fotoknihu, fotoobrazy, ale mnoho dalších fotoproduktů.

2. Narození dítěte

miminko, dítěNarození miminka je nádherná událost a čas tak letí… Zachovejte si vzpomínku na první dny vašeho děťátka. 

miminko, fotokniha dětská, kniha, dítěCEWE FOTOKNIHA dětská – na 22 extra silné stránky vložte fotografie vás i babiček a dědečků, dětátko tak bude mít celou rodinu pořád u sebe.

 

Dětská kniha je vhodná i pro batolata a navíc si rozvinou i motorické schopnosti.

3. Dovolená u moře

dovolená, moře, rodina

Stavění hradů z písku, nekonečné pláže, moře… to je letní dovolená. Fotek z dovolené máme zpravidla všichni pořádnou hromadu a ještě aby ne, když je pořád co fotit. Vytvořte z vašich nejlepších momentů výstavu u vás doma. 

hexxas, dovolená u mořehexxasskvělá, originální koláž z vaší dovolené. hexxas je ohromně variabilní – nemusíte se omezovat jenom na fotky z dovolené.

 

 

Koláž můžete doplňovat průběžně významnými chvilkami i během roku a vytvořit tak jedinečný příběh třeba na stěně v obýváku.

4. Narozeninová oslava

party, narozeniny

Je jedno, jestli pořádáte oslavu narozenin v rodinném kruhu nebo pozvete spoustu přátel. Aby byla vaše oslava dokonalá, potřebujete dokonalou výzdobu, na kterou nikdo nezapomene.

art prints, artprints

Art Prints – jsou skvělou dekorací a zároveň památkou na narozeninovou party. Doplnit můžete text, parciální lak nebo kliparty.

 

Na výběr máte Fine Art Prints, Retro Prints, Mini Prints a Square Prints.

5. Rozlučka se svobodou

Fotografování oslav a párty

Rozlučka se svobodou je mnohdy „legendární“ záležitost a vzpomíná se na ní dlouho – je to přece ta poslední svobodná party 😉 Každý bude mít skvělou památku, když vytvoříte originální doplňky.

rozlučka se svobodou, triko, tričkoTričko bílé – aby nikdo na vaší rozlučku se svobodou nikdo nezapomněl, vytvořte originální trička – fantazii se meze nekladou, použít můžete fotky nebo jen váš originální text/vzkaz. Cokoli vás napadne.

Vybrat můžete z nabízených designů,vložit jenom fotku nebo zvolit prázdné rozvržení.

6. Promoce

student., škola

Který rodič by nebyl náležitě pyšný, když jeho dítě úspěšně ukončí studium. Promoci si zpravidla nenechají ujít ani prarodiče a fotí o sto šest. Kromě digitálních fotografií si nechte na památku vyrobit třeba oblíbený hrnek na ranní kávu nebo čaj.

hrnekPorcelánový hrnek – s originálním hrnkem budete mít slavnostní okamžik na očích každé ráno. A pokud ho nerozbijete, vydrží vám navěky.

Pokud máte radši jiný tvar hrnku než klasický, máte na výběr třeba latte hrnek ve dvou velikostech.

7. Koupě nového domu

dům, rodina

Koupě nového domu nebo bytu, či renovace stávajícího bydlení si zaslouží zdokumentovat a zanechat příběh o novém bydlení pro příští generace.

rodina, fotogrAFIE, foto ihned

Digitální fotografie nechte si vyvolat digitální fotky z průběhu rekonstrukce nebo stěhování do nového a vložte třeba do albumu. Společně pak můžete vzpomínat na velký krok ve vašem životě.

Na všech našich prodejnách po celé ČR koupíte alba různých velikostí – zasouvací nebo klasické na růžky.

8. Eurovíkendvýlet, trip, dovolená

Víkendové poznávací zájezdy po evropských metropolích jsou skvěle strávený čas a je přímo nabitý zážitky – pořád je co fotit!
Už na zpáteční cestě si můžete vytvořit přímo z mobilu vzpomínku, která bude mít v knihovně zvláštní místo.

pure, cestování, fotoknihaCEWE FOTOKNIHA Pure – sestavíte ji za pár minut, stačí když máte nainstalovanou aplikaci a můžete tvořit. Praktický formát 15×15 cm a stylový obal dělá z fotoknihy Pure skvělou vzpomínku.

Zaveďte tradici a vytvořte si fotoknihu Pure z každého vašeho výletu.

9. Dovolená na horách

rodina, zima, dovolená na horách

Zimní dovolenou tráví většina z nás na horách – lyžování, stavění sněhuláků, pití svařáku, dovádění dětí ve sněhu… Zkrátka nafotíme spoustu fotografií, a o dost víc pokud máme děti.

kalendář, rodina, zima

CEWE FOTOKALENDÁŘE – třeba stolní kalendář do kanceláře na pracovní stůl je skvělá vzpomínka na čas strávený s rodinou nebo přáteli. Na výběr máme i další varianty – nástěnné, roční – stačí si vybrat.

Počáteční měsíc je volitelný, takže první měsíc ve vašem kalendáři může být klidně duben 😉

10. Vánoce

rodina, vánoce

O Vánočních svátcích se obvykle sejde celá rodina, zdobí se stromeček, voní vánoční cukroví, balí se dárky… Fotí snad každý, kdo má ruce, takže fotek se sejde vážně hromada. Abyste na chvíle s rodinou nezapomněli, vytvořte si originální vánoční dárky.

přání, vánoceCEWE PŘÁNÍ – tvoření vás bude bavit a navíc uděláte radost spoustě přátel i rodině. Navíc budete mít krásnou vzpomínku, kterou můžete vlepit třeba do fotoalba k ostatním fotografiím.

Spoustu další inspirace najdete na našich stránkách tady.

Inspirovali jsme vás, jak si uchovat vaše vzpomínky napořád? Potřebujete poradit nebo chcete vidět na vlastní oči, jak naše fotoprodukty vypadají? Možností máte víc:

A nezapomeňte, že u našich nejlepších produktů máme
100% garanci spokojenosti

Helena Piwowarcziková

Přidat komentář