CEWE Fotolab
škola, školní den, tabule

Zpříjemněte dětem nástup do školy s fotodárky

Léto se pomalu chýlí ke konci a děti brzy zasednou do školních lavic. Začínají jim nové školní povinnosti a úkoly, a aby ten „nový “ začátek byl příjemnější, potěšte je originálními doplňky do školy.

Zpříjemněte jim začátek školního roku a vytvořte jim originální fotodárky. Máme pro vás pár tipů, kterými můžete vašem dětem udělat radost.

Čtěte také na blogu: Potřebujete průkazové foto na počkání?

škola, školní den, děti

Svačinový box

Aby byly svačiny příjemnější, vytvořte dětem dózu na svačinu s fotografií, kterou si sami vyberou. A když doplníte text, bude box naprosto ideálním dárkem na začátek školního roku. Vybírat můžete ze tří barev – modrá, červená, žlutá.

Dóza na svačinu

Svačinová dóza má dva bezpečné uzávěry a je vyrobena z nezávadného plastu.

Vytvořit a objednat originální svačinový box

Originální sešity s vlastní fotkou

Originální kroužkový zápisník s vlastními fotkou a designem je do školy jako dělaný na různé poznámky a připomínky. Jeho podobu si můžete vytvořit podle vašeho (vlastně potomkova) vkusu – přidat cool design, text nebo kliparty nebo jednoduše vybrat prázdné rozvržení a vložit jenom fotku.

Kroužkový sešit A5 s vlastní fotografií

Na výběr máte dva formáty – A5 nebo A4 a dvě různá linkování – čtvereček nebo linka.

Vytvořit a objednat originální zápisník

Samolepky

Znáte dítě, které by nemělo rádo samolepky? My ne, proto jedním z tipů jsou právě i samolepky. Jsou skvělé k výzdobě školních sešitů nebo penálu, prostě čehokoli 🙂

Samolepky jsou vytištěné na kvalitní fotografický papír a na výběr máte tři různé archy. Fotografie jde samozřejmě kombinovat.

  • 4 ks větších samolepek (kus 6 x 8)
  • 8 ks středně velkých samolepek (kus cca 4 x 6 cm)
  • 16 malých samolepek (kus cca 3 x 4 cm)

Vytvořit a objednat samolepky



Přidat komentář