CEWE Fotolab
CEWE FOTOKNIHA dětská a Photokina

Živě Photokina 2018: novou CEWE FOTOKNIHU dětskou si zamilujete!

Mezi dalšími novinkami, které bychom vám chtěli představit blíže, jsou i CEWE FOTOKNIHY. Konkrétně a hlavně CEWE FOTOKNIHA dětská, kterou si vaše děti zamilují.

Lehká, hravá, v kroužkové vazbě a nerozbitná. Nerozbitností myslíme to, že i když ji vaše děti budou žužlat, knížka i děti budou naprosto v pořádku. Tento produkt prošel speciálními zkouškami a testy, které ukázaly, že je opravdu vhodný i pro ty nejmenší.

CEWE FOTOKNIHA dětská

Vložte do CEWE FOTOKNIHY třeba fotku babičky, dědečka, nebo oblíbeného místa a uvidíte, jak rádo si vaše dítě bude v knize listovat. Vašemu potomkovi se zlepší motorika a obrázky budou krásně rozvíjet jeho mozek.

CEWE FOTOKNIHA dětská

Knížka je v rozměrech 14 x 14 cm, což je pro malé ručičky ideální velikost. Jednotlivé stránky, kterých je v knize 22, mají vysokou gramáž, takže je v podstatě není možné roztrhnout. Spojeny jsou kroužkovou vazbou.
CEWE FOTOKNIHA

Další novinky…

Za zmínku rozhodně stojí i další novinky CEWE FOTOKNIHY jako třeba 50 nových pozadí pro obal knihy s efektním lakem nebo 150 nových motivů a prvků. Vaše kreativita při vytváření knihy tak dostane nový šmrnc!

Přidat komentář