CEWE Fotolab
kalendář

Vytvořte krásnou titulní stranu pro váš CEWE kalendář

S koncem roku přichází období na vytvoření CEWE kalendářů pro rok 2021. Je to ideální příležitost vytvořit krásné vánoční dárky pro babičku s dědou, pro sourozence nebo kamarády. My vám rádi poradíme, jak vytvořit krásnou titulní stranu vašeho originálního kalendáře.

Vytvořit fotokalendář je skutečně jednoduché. Stačí vám 12 fotografií a originální vánoční dárek je na světě.

kalendář, fotokalendář

V našem programu CEWE Fotosvět si snadno vyberete jednu z nabízených předloh anebo váš kalendář sestavíte podle sebe. Na výběr jsou různé formáty i různé typy a umístění kalendária. Jednotlivé strany pak můžete ještě ozdobit různými rámečky nebo kliparty.

Stáhnout program CEWE Fotosvět a začít tvořit

Titulka je důležitá stejně jako obsah

Titulka kalendáře je první, co po vybalení uvidíte. Proto chceme, aby zaujala a obdarovaného potěšil už první pohled na kalendář. V našem programu najdete množství prvků – kliparty, rámečky, text, kterými titulku kalendáře ozdobíte a zkrášlíte.

Čtěte také: Krok za krokem: Jak sestavit kalendář z vlastních fotek pro rok 2021

Věnování pro obdarované

Jestli bude kalendář sloužit jako vánoční dárek, nezapomeňte na titulu připsat věnování. Kalendář se tak stane ještě osobnějším.

TIP: Svůj text umístěte na jednobarevný prostor, aby byl snadno čitelný a vynikl.

Stáhnout program CEWE Fotosvět a začít tvořit

Design fotokalendáře

Na pravé straně na liště najdete mnoho klipartů, rámečků a barev nebo vzorů pozadí. Je jen na vaší kreativitě, jak a kolik designových prvků použijete.

TIP: Využijte celou plochu titulky. Jednotlivé prvky se mohou navzájem i trochu překrývat. Dávejte však pozor, aby nezanikly a vzájemně barevně i ladily.

Nejdůležitější je, aby vynikla fotografie, proto je méně někdy více a minimalistické prvky určitě nic nepokazí.

TIP: Jednotlivé prvky se snažte barevně sjednotit s fotografií. Titulka tak bude krásně ladit a bude na pohled přitažlivá.

Stáhnout program CEWE Fotosvět a začít tvořit

Přejeme vám spoustu zábavy a radosti při tvoření vašich originálních vánočních dárků – CEWE kalendářů.

Přidat komentář