CEWE Fotolab
FOTOLAB fotovýstava v Karlových Varech v OC Varyáda

Výstava fotografií v Karlových Varech do konce srpna

Na světě je tolik nádherných objektů a scén, které si zaslouží vyfotografovat! Přijďte se potěšit a inspirovat krásnými fotografiemi na naší nové výstavě u prodejny FOTOLAB Karlovy Vary.
FOTOLAB fotovýstava

Název fotovýstavy: Život je krásný
Termín: 1. 7. – 31. 8. 2017
Místo:
FOTOLAB – OC Varyáda, ul. Kapitána Jaroše 375/31, Karlovy Vary, 360 06

Úchvatná krajina, nedotčená příroda, vypjaté sportovní momenty, lidé kolem nás, uhrančivá zvířata i rostliny.  Nechte se okouzlit a třeba také inspirovat fotografiemi z opravdového života, které jsou zasazeny do prvotřídních CEWE FOTOOBRAZŮ a kvalitních dřevěných rámů z českých lesů.

Všechny typy obrazů na výstavě byly vyrobeny v CEWE fotolaboratoři našimi zkušenými operátory, kteří je každý den vyrábí pro naše zákazníky jako dekoraci do jejich domovů, kanceláří či ateliérů.

FOTOLAB fotovýstava

Fotografie byly pořízeny CSC fotoaparáty značky Olympus, což je nejlepší ukázkou toho, jak krásné fotografie lze pořídit bezzrcadlovkou.

FOTOLAB fotovýstava

Některé snímky fotili přímo odborní prodejci z naší prodejny FOTOLAB Karlovy Vary, která se nachází v obchodním centru Varyáda.

Neváhejte se jich proto zeptat na podrobnosti k fotografiím. Rádi vám také ochotně poradí s čímkoli ohledně CEWE FOTOOBRAZŮ i dalších fotoproduktů značky CEWE nebo veškeré fototechniky a příslušenství.

Takže pokud pojedete kolem FOTOLAB Karlovy Vary – rozhodně doporučujeme se alespoň na chvíli zastavit a podívat se na krásné fotografie.


Fotosoutěž Českem křížem krážem

Českem křížem krážem

Nová fotosoutěž odstartovala. Přihlásit své fotografie české přírody, památek nebo třeba zážitků můžete až do konce září. Více informací.

Přidat komentář