CEWE Fotolab
Den matek a FOTOLAB

Všechno nejlepší, maminko! Udělejte radost originálním fotodárkem

Kdo si zaslouží potěšit víc, než vaše laskavá maminka? Udělejte ji upřímnou radost dárkem od srdce. Stačit vám k tomu bude pár fotek i z mobilu! 

Nestíháte? Nevadí!

Den matek a FOTOLAB

Chtěli byste darovat své mámě fotodárek, ale nevíte, kdy se k tomu dostanete? Nemějte strach! Naše prodejny FOTOLAB jsou sázka na jistotu, máme totiž otevřeno skoro pořád a najít prodejnu ve vašem okolí není nic těžkého – stačí si vybrat jednu ze 49 poboček po celé ČR zde.

Kouzelné mašinky na fotky

CEWE Foto Ihned

Na těchhle kouzelných mašinkách zvládne vytvořit dárek z fotky úplně každý! V čem spočívá jejich největší kouzlo? Přijdete, připojíte telefon, USB, paměťovou kartu nebo foťák, vyberete vaši fotku a za malý okamžik je hotovo! Snadné, že? A aby to bylo ještě snadnější, tak je vám v prodejně k dispozici odborný personál, který vám se vším pomůže.

Fotoobraz, fotopřání nebo fotografie v rámečku

Ať už chcete obdarovat svoji mámu nebo matku vašich dětí, tak vězte, že skutečný obraz na opravdovém malířském plátně s vaší vlastní fotkou ji vyrazí dech! TIP: Až vyberete onu fotku z vašeho mobilu nebo počítače, tak ji vložte do kreativního programu pro PC, mobilní aplikace, nebo přímo do editoru na našem webu.

Vybrat si můžete od malého obrazu ve formátu 20 x 20 cm, přes 60 x 90 cm, až po veliký nepřehlédnutelný obraz 120 x 160 cm. Více o formátech zde. Dodací doba je 4 – 5 dnů.

Pokud nemáte takovou fotku, kterou byste chtěli své mámě na nějaký ten pátek pověsit na zeď, tak ji darujte přání s vlastní fotkou a textem. Jak na to? Stačí zajít na jakoukoli prodejnu FOTOLAB v ČR a za pár minut máte hotovo. Použít můžete samozřejmě i fotku z mobilu. Ten jednoduše připojíte k červenému samoobslužnému kiosku, zvolíte typ přání, pozadí, přidáte fotku, text a je to. Seznam prodejen najdete zde.

Pokud sázíte na jednoduchost a starou osvědčenou klasiku, tak sáhněte po fotce v rámečku. Věřte, že vaše máma bude šťastná, že vás bude mít neustále doma na očích, fotka v rámečku ji zkrátka potěší vždy, když kolem ní projde.

Prodejna FOTOLAB
Prodejna FOTOLAB

Za okamžik si u nás na prodejně vytisknete fotku i vyberete rámeček, takže na nic nečekejte, zde si najděte na mapě prodejen tu vaši a pak už jen v klidu vyberte fotografii, kterou darujete své máme ke Dni matek.

Přidat komentář