CEWE Fotolab

Víte, co je kronika roku? Především krásná tradice

Kronika roku – to je skvělý způsob, jak zachovat vaše společně strávené chvíle napořád. A co je důležitější než vaše vzpomínky, které vám nikdo nevezme? 

fotokniha, kronika

Vytvářet každý rok rodinnou kroniku roku je krásná tradice. Nejenže vaše vzpomínky se nikde neztratí, ale budete si je moci připomenout, nebo se jimi pochlubit kdykoliv a kdekoliv.

Krásná tradice

Každý den zažíváme spoustu běžných situací, ale během roku nastávají i ty výjimečné – narozeniny, oslava výročí, promoce, rodinné výlety, Vánoce… je spousta okamžiků, co si zaslouží uchovat nejen v paměti, ale především i na fotopapíře.

fotokniha

Na vytvoření CEWE FOTOKNIHY jako kroniky roku se nejlépe osvědčil formát XXL, který je dostatečně veliký a čtvercový o rozměrech 30x30cm. Díky tomu, se v něm skvěle umisťují fotografie jak na výšku, tak na šířku.

Jaký zvolit vhodný typ papíru pro vaši originální kroniku roku záleží na vašem vkusu, my vám můžeme všemi deseti doporučit fotopapír mat nebo fotopapír lesk.

Fotografie neztratí nic na své autentičnosti a navíc jistě oceníte, že se z vaší fotografie neztratí ani kousek, tak jako u klasické vazby, kterou znáte z knih.

Tento typ papíru je vhodný například pro nadšené krajináře a jejich panoramatické záběry. A navíc vydrží opravdu navěky 😉

Udělejte z vytvoření kroniky tradici

cewe fotokniha, fotokniha, knihovna

Každá vámi vytvořená kronika roku za uplynulý rok bude mít v knihovně své místo a díky tomu, že se z tvorby fotoknihy – kroniky roku – stane tradice, za pár let budete mít krásnou sbírku.

Není nad to, když se sejde celá rodina a například za dlouhých zimních večerů společně vzpomíná na ty nejzajímavější a společně strávené chvíle.

A nezapomeňte na výhody:

A mimo to, se můžete nspirovat i fotoknihami našich zákazníků.

Přidat komentář