CEWE Fotolab
Fotodárky pro babičku a dědečka

Velký přehled dárků pro každou babi a dědu

Každoroční dilema, čím potěšit své babičky a dědečky nejvíce, má snadné řešení. I ta nejpřísnější maminka se totiž většinou jako mávnutím kouzelného proutku změní v láskyplnou babičku a nekompromisní tatínek v rozmazlujícího dědu. Tady jsou tipy na dárky pro prarodiče.

Fotodárky pro babičku a dědečkaNe nadarmo se říká, že vnoučata jsou zaslouženou odměnou za přežitou pubertu vlastních dětí. Obrázky všech blízkých a zejména pak milovaných vnoučat, připomenuté společné příběhy a vzpomínky, jsou tak tím nejlepším dárkem, který můžete svým prarodičům dát.

Jedinečné dárky s vaší osobní pečetí, takové, které pod stromečkem zaručeně vzbudí kladné emoce, si u nás můžete objednat už od 49 Kč. Navštivte na náš web a podívejte se.

fotosety
Fotky do peněženky

Která babička by nenosila v peněžence fotky svých vnoučat. Můžete jí darovat třeba aršík fotografií ve fotosetu, se zachycenými okamžiky, kde budete všichni pohromadě.

Magnetky

Magnetky na ledničku

Určitě také všichni znáte magnetky s obrázky měst či zajímavých míst, které si přivážíme na památku z cest. A víte, že vaše babička může mít na ledničce právě takový se svými vnoučaty?

Pivní korbel, lahev, hrnek na kávu nebo grilovací zástěra

A co děda, který rád vaří? Pořiďte mu grilovací zástěru s fotografií třeba z vašeho společného pikniku.

Má rád pivo? Pak mu můžete objednat krásný keramický korbel s fotografií, která mu připomene, chvíle s nejbližšími.

Pro milovníky kávy či čaje zase lze s pomocí fotky vytvořit originální hrnky včetně těch kouzelných, kde se motiv objeví až s horkým nápojem.

A jsou-li vaši prarodiče ještě aktivními sportovci, i pro ně můžete pomocí několika kliků vyrobit praktický a přitom originální dárek v podobě alu lahve na pití.
puzzle

Puzzle a pexeso pro prarodiče a vnoučata

Hlídává babi s dědou vašeho malého potomka? Pak si společně trávený čas mohou vzájemně ještě více zpříjemnit skládáním puzzle z fotografie okamžiku, který se navždy zapsal do jejich srdcí. Puzzle je možné objednat ze 112 a letos jako novinku i ze 1500 dílků. A to už je nějaká porce zábavy!
Tu přinese i pexeso z vlastních fotek ze společně strávených let či třeba jen z poslední dovolené.
kryt na telefon

Ochranný kryt na telefon

Technicky pokročilým babičkám a dědům s chytrým mobilem vytvořte praktické a přitom skutečně originální pouzdro či kryt s fotkou domácího mazlíčka anebo oblíbeného místa.

kalendář
Kalendář na celý rok

Kalendáře patří mezi tradiční „babičkovské dárky“, ať už se jedná o ty nástěnné nebo stolní. Vytvořit lze spousty formátů i variant.
Nejoblíbenější jsou ty 12ti měsíční. Třeba takový nástěnný kalendář. Dalším oblíbeným typem je kuchyňský, který se zase může vaší babi či dědovi stát praktickým pomocníkem zejména díky spoustě místa pro poznámky. Úžasné ale je, že s jakoukoli variantou vaši prarodiče budou mít své blízké stále na očích.CEWE FOTOKNIHA

Nejoblíbenější dárek – již od roku 2005

Zlatým hřebem mezi dárky, dárkem, který obdarovanému zůstane navěky je pak opravdová kniha, CEWE FOTOKNIHA zachovávající nejkrásnější okamžiky či jedinečné příběhy vašeho života. Kniha s vašimi fotkami a vámi vytvořenými texty.

Vybírat můžete z devíti formátů, šesti typů papíru a pěti typů vazby a nepřeberného množství pozadí, rámečků a dalších doplňků.

Program na sestavení a objednání

Program na sestavení fotodárků

Program, který vám umožní darovat skutečnou radost a emoce, si můžete stáhnout zcela zdarma zde – a to jak do počítače, tak do svého mobilu. Stačí si jen vybrat ty správné fotografie, o kterých víte, že zaručeně zahřejí u srdce, připomenou společně strávené chvíle štěstí nebo jen ukážou životaběh někoho, na kom vašim blízkým záleží.

Program navíc disponuje nepřebernými možnostmi, jak vlastní fotografie ještě vylepšit, aniž byste byli grafickými profesionály.

Tak vzhůru do toho! Adventní odpočítávání už totiž začalo…

Přejít k sestavení fotodárků pro babičku a dědečka


O autorce

Petra SvětlíkováPetra Světlíková dlouhá léta pracovala jako fotoeditorka v ženských časopisech. V rámci této profese v ní neustálý pohled na plynutí času a zároveň neopakovatelnost ve fotografii zachyceného okamžiku vypěstoval schopnost vybrat ze stovek fotografií v krátkém čase právě jen tu jednu nejlepší. Miluje proto zejména naše hravé produkty, kde může bezezbytku uplatnit svou kreativitu a vytvářet z pořízených fotek jedinečná díla.

Přidat komentář