CEWE Fotolab

Soutěž o skvělé ceny: zbývá poslední měsíc na přihlášení

Vytvořili jste si svoji vlastní CEWE FOTOKNIHU pro sebe nebo jako dárek? Pokud ano nebo se na to teprve chystáte, nezapomeňte knihu po vyrobení přihlásit do soutěže o spoustu cen! Nezabere to ani 2 minuty, jdeme na to!

Jak soutěžit o fotoaparáty, dovolenou nebo automobil?

Soutěž CEWE FOTOKNIHA roku končí 31. prosince 2016, a tak neváhejte a využijte možnost soutěžit i vy! Za přihlášení rozdáváme slevové poukazy na další knihu. Pojďme se společně podívat, jak na to.

  1. Vytvořte si vlastní CEWE FOTOKNIHU
    Nezáleží na tématu knihy, ani na formátu nebo počtu stran. Pokud jste vytvořili knihu pro sebe nebo jako dárek, tak můžete 100% soutěžit.Přihlásit můžete i více knih.Jediná podmínka je, že můžete přihlásit knihu, která byla vyrobena před méně než 30 dny. Knihy, které byly vyrobeny před delší dobou, už bohužel přihlásit nejde.Rodina Rehových: vytvořili si svou CEWE FOTOKNIHU, přihlásili do soutěže a dostali se až do finále.
  2. Přihlaste CEWE FOTOKNIHU do soutěže
    Svou knihu zařadíte do soutěže jednoduše – stačí jít na soutěžní web, vyplnit formulář a přihlásit.
  3. Ceny v soutěži
    Chceme, aby vás soutěžení s námi bavilo. Proto jen za samotné přihlášení získáte slevový poukaz na další CEWE FOTOKNIHU v hodnotě 250 Kč.
    Každý měsíc fotoaparát pro 2 z vás
    Stylový fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark II 14-42 mm získají každý měsíc dva soutěžící. Jeden vzejde volbou VIP porotce měsíce a druhý bude vítěz měsíčního online hlasování.18709a39_OM-D_E-M10_coffeetable__Mood_002___5C8598C3___1024x768Velké finále – speciální cena pro autora nejlepší knihy v kategorii CESTOVÁNÍ
    Rodinná dovolená od CK Čedok na 7 nocí pro autora CEWE FOTOKNIHY s tématem dovolené či cestování, která uspěje ve finále.Velké finále – hlavní cena pro absolutního vítěze
    Autor nejlepší CEWE FOTOKNIHY získá nový automobil     Peugeot 308, který mu už zůstane napořád.

Přidat komentář