CEWE Fotolab

Soutěž o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU je prodloužena!

Do právě probíhající soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU roku 2020 jste již přihlásili téměř dva tisíce fotoknih s vašimi nejlepšími zážitky. A protože letošní rok byl přece jen trochu odlišný od těch předchozích, soutěž jsme pro vás prodloužili. V letošním speciálním ročníku soutěžíme o hodnotné ceny v hodnotě 1,5 miliónu Kč!

Oblíbenou soutěž o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU roku spousta z vás jistě dobře zná. A spousta z vás, našich zákazníků, své fotoknihy do soutěže, již přihlásila. Snad se tento specifický rok brzy vrátí do starých kolejí a proto jsme se rozhodli, že populární soutěž prodloužíme do 30. 4. 2021.

Vyhrajte s vaší CEWE FOTOKNIHOU

Soutěž o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU roku z vlastních fotografií vyhlašujeme každý rok a letos byl vyhlášen již devátý ročník. Již po přihlášení od nás dostanete dárek a můžete vyhrát skvělé ceny v hodnotě 1,5 miliónu Kč. Hlavní cenoou je nový automobil SUV Peugeot 3008 pro absolutního vítěze soutěže a řada dalších hodnotných cen.

fotokniha, formáty

Každý měsíc vyhlásí porota nejlepší knihu měsíce a výherce získává poukaz na CEWE fotoprodukty a zároveň postupuje do finále, které proběhne 19. 5. 2021 v Praze.

Svoji fotoknihu může přihlásit úplně každý, s jakoukoli tématikou. Na výběr je velké množství kategorií, z kterých si určitě vyberete:

Vaši originální fotoknihu přihlásíte do soutěže velmi jednoduše pouze pomocí formuláře, který najdete tady a na přihlášení máte 30 dnů od odeslání fotoknihy.

Cestovatelské CEWE FOTOKNIHY

Stáhnout program, vytvořit fotoknihu a vyhrát

Inspirujte se fotoknihami našich zákazníků

A jestli se chcete podívat a inspirovat se fotoknihami ostatních zákazníků, kteří už své jedinečné výtvory přihlásili, mrkněte do galerie již přihlášených fotoknih.

Stáhnout program, vytvořit fotoknihu a vyhrát

Podpoříte dobrou věc

Navíc, když svoji fotoknihu přihlásíte do soutěže, podpoříte dobrou věc. Za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU, věnujeme 25 Kč nadačním fondům Pink Bubble a Sue Ryder, kterým dlouhodobě pomáháme a podporujeme je v jejich činnosti.

Vítěze vyberou fotografové i známé osobnosti

Přihlášené CEWE FOTOKNIHY vyhodnotí odborná porota z řad uznávaných fotografů, cestovatelů a známých osobností, jako je například fotograf Jan Šibík nebo známý cestovatel Jakub Vágner, který je zároveň i nadšený fotograf.

Stáhnout program, vytvořit fotoknihu a vyhrát

S tvorbou vám pomůžeme

Jestliže si na tvorbu fotoknihy netroufáte, nebo se chcete něčemu přiučit, přihlaste se do našeho online kurzu CEWE webinář. Z pohodlí domova se můžete s našemi lektorkami naučit s programem pracovat, nebo přiučit něčemu novému.

webinář

Online kurz je ZDARMA a stačí se jen přihlásit pomocí formuláře, který najdete na našich stránkách.

Délka kurzu je kolem 30 minut a jako dárek dostanete poukaz v hodnotě 200 Kč na CEWE FOTOKNIHU. V průběhu online kurzu se můžete pomocí chatu našich lektorek zeptat na cokoliv, s čím si nebudete vědět rady. Pokud vybraný kurz nestihnete, nic se neděje, můžete si ho pustit zpětně na našem YT kanále.

Přidat komentář