CEWE Fotolab

SOUTĚŽ s Fotolab FOTOKURZY 2016

Pochlubte se tou nejhezčí fotkou, kterou pořídíte na kterékoliv akci v rámci Fotolab FOTOKURZY 2016 a zasoutěžte si s ostatními účastníky!

Rezervovali jste si místo na některém z fotokurzů pořádaných v rámci Fotolab FOTOKURZY 2016, nebo to máte v plánu? Výborně, pak Vás čeká nejen den plný skvělých fotografických zážitků, ale můžete si také zasoutěžit a pochlubit se svou „fotkou dne“.

Bez názvu-7

Do sedmi dnů po skončení kurzu stačí nahrát na Facebook nebo Instagram tu nejlepší fotku pořízenou na absolvovaném fotokurzu a označit jí hashtagem #fotolabfotokurzy.

fb-instagram

Zástupci FOTOLAB.cz a lektor příslušného fotokurzu pak vyberou tu, která je nejvíc zaujme a která bude nejlépe reprezentovat téma fotokurzu. Výherce odmění poukazem na CEWE FOTOOBRAZY v hodnotě 500 Kč.

Obrazy

Svou soutěžní fotografii (nebo kteroukoliv jinou) si tak můžete nechat vytisknout v profesionální kvalitě např. jako foto na plátno, dekorativní foto v rámu, nebo třeba exkluzivní gallery print. Možností je celá řada a je jen na Vás, jak svůj poukaz využijete. Poukaz lze uplatnit na CEWE FOTOOBRAZY v jakékoliv hodnotě. Můžete tak jeho hodnotu využít naprosto beze zbytku!


otaznikNevíte, co je to hashtag a nejste si jisti tím, jak ho použít? Žádný strach – je to naprosto jednoduché.

Internetová encyklopedie Wikipedie popisuje hashtag následovně:

Hashtag je slovo nebo fráze označená znakem „#“ (tzv. mřížka či hash). Význam slova označeného tímto symbolem je dnes chápán jako forma klíčového slova. Nejčastěji je využíván v informačních systémech k „jednoznačnému“ označení příspěvků nebo jejich částí, popřípadě klíčových, či podstatných slov. Krátké příspěvky na na sociálních sítích mohou být označeny umístěním „#“ před významná slova.

Až tedy budete svou soutěžní fotografii nahrávat na Facebook, nebo na Instagram, stačí v jejím popisu napsat hashtag #fotolabfotokurzy, podle toho ji bez problému najdeme a budeme ji moci zařadit do soutěže.

Na Facebooku také nezapomeňte ponechat příspěvek jako veřejný, abychom ho viděli. Nejlepší variantou pak je, když budete svou fotografii sdílet přímo na naší zdi: www.facebook.com/FOTOLAB.cz

Filip Piwowarczik

Přidat komentář