CEWE Fotolab

Aktuální slevy a akce na Fotolab.cz

Chcete udělat radost sobě nebo někomu blízkému a ještě ušetřit? Každý měsíc pro vás na Fotolab.cz připravujeme speciální akce a rozdáváme zajímavé dárky k produktům!

Nejenom my, ale i samotní výrobci fotoaparátů, připravují po celý rok výhodné akce na své výrobky. Ve všemožných slevových kódech, speciálních nabídkách, sezónních výprodejích, dárcích k fotoaparátům, objektivům zdarma a cashback akcích se dá snadno ztratit. Připravili jsme proto speciální stránku, kde najdete přehled těch nejlepších nabídek.

Bezzrcadlovky, zrcadlovky a objektivy v akci

Máte svou oblíbenou značku? Chcete při nákupu ušetřit? Prohlédněte si na odkazu níže akce přímo od vašeho preferovaného výrobce.

Souhrnný přehled všech akcí, slev a sezonních cashbacků

Fujifilm X100V
Stylový profesionální kompakt Fujifilm X100V.

Tip: Chcete nový fotoaparát a potřebujete poradit s výběrem? Přečtěte si kompletního průvodce výběrem fotoaparátu na našem blogu.

Bazarová, zánovní a rozbalená technika

Ušetřit můžete i nákupem ověřené bazarové a zánovní techniky. U produktů z našeho bazaru nemusíte mít obavy o jejich správnou funkčnost. Přístroje důkladně kontrolujeme a poskytujeme na ně záruku. Na výběr jsou i nové zlevněné fotoaparáty, které byly pouze rozbaleny.

Kompletní výběr bazarových, zánovních a rozbalených produktů na Fotolab.cz

Fotograf na úpatí hory
Ověřená bazarová technika se zárukou vás podrží i v náročných situacích. Autor: Alif Ngoylung

Půjčovna fotoaparátů

Díky půjčovně můžete fotoaparáty, objektivy i příslušenství důkladně otestovat před nákupem, půjčit si foťák na dovolenou, na fotografování zakázky, nebo prostě jen k vyzkoušení nejnovější fototechniky na trhu.

Pokud se navíc rozhodnete pro zakoupení otestované techniky, celé půjčovné vám vrátíme. Za zmínku rozhodně stojí i speciální akce, kdy je možné vybrané sety půjčit jen za 500 Kč na tři dny.

Kompletní výběr fotoaparátů, objektivů a příslušenství v půjčovně Fotolab.cz

Instax Mini 40 a dron DJI Mavic Mini
V půjčovně najdete i instantní fotoaparáty INSTAX, Polaroid a drony DJI.

CEWE

Tisknete fotografie? Na disku počítače jim je sice dobře, ale fotografii na papíře se nic nevyrovná. Kromě kvalitního tisku fotografií můžete ze svých snímků vyrobit fotokalendáře, dárky z fotek nebo fotoknihy. Fotokniha je skvělá i pro prezentaci vašeho portfolia nejlepších snímků.

Stanislav Mach

Díky více než patnácti letům zkušeností s fotografií dokážu poradit a vybrat vhodné nástroje a postupy pro začínající i profesionální fotografy. Aktivně se věnuji svatební a reportážní fotografii a důkladnému testování technologických novinek. Mou práci najdete, kromě CEWE Fotolab blogu, i v předních českých fotografických magazínech.

komentářů