CEWE Fotolab
kalendáře, cewe kalendář

Připomínejte si zážitky po celý rok s CEWE kalendářem

Vytvořte si kalendář z vlastních fotografií na rok 2021 za pár minut. Snadné sestavení pomocí programu, online editoru nebo aplikace v mobilu. Snadné a rychlé sestavení, ale radost z osobního dárku, který sestavíte vy, obrovská.

Nástěnné CEWE kalendáře

Vytvořte si nástěnný kalendář na rok 2021 a těšte se z vašich vzpomínek každý den. Sestavení kalendáře je jednoduché a vytvoříte ho pomocí našeho programu CEWE fotosvět nebo snadného editoru na webu. Na jednotlivé listy můžete umístit jednu nebo i více fotek, doplnit texty nebo kliparty. Vybírat můžete z 6 velikostí nástěnných kalendářů.

kalendář

Plánovací CEWE kalendáře

Plánovací fotokalendáře jsou ideálním dárkem pro všechny – pro babičku, pro manžela, pro děti, pro kamarádku… Plánovat čas musí snad každý z nás a proč se u plánování  netěšit pohledem na vaše fotky jedinečných a neopakovatelných okamžiků.  Vybírat můžete z 6 typů plánovacích kalendářů.

Stolní CEWE kalendář

Stolní kalendář snad nesmí chybět u vás doma, v žádné kanceláři nebo babiččině kuchyni, co myslíte? Protože kdykoliv vám padne pohled na fotografii vaší rodiny nebo kamarádů, můžete se „přenést v čase“ a zavzpomínat na společně strávené chvíle.

stolní kalendář, rodina, zima

Roční CEWE kalendář

Roční kalendáře jsou praktickými pomocníky pro ty, kteří mají rádi vše na očích. Ideální na plánování do kanceláře, tak i domů třeba na lednici. Vybírat můžete ze tří formátů – A4 cca 30 x 21 cm, A3 cca 42 x 30 cm nebo největší A2 cca 60 x 42 cm.

100% garance spokojenosti

A protože nám záleží na tom, abyste byli s našimi produkty maximálně spokojeni je možné využít 100% garanci spokojenosti. CEWE kalendáře tiskneme v té nejvyšší možné kvalitě, ale kdyby se náhodou stalo, že nebudete s kalendářem spokojeni, vyrobíme vám kalendář znovu nebo vám vrátíme peníze.

Množstevní slevy

Čím více fotokalendářů objednáte, tím větší slevu získáte a navíc se vám množstevní slevy odečítají automaticky, takže nepotřebujete žádný kód.

  • 2 – 4 kusy fotokalendářů – 10% sleva
  • 5 – 9 kusů fotokalendářů – 20% sleva
  • 10 – 24 kusů kalendářů – 20% sleva
  • 25 a více kusů kalendářů – 30% sleva

 

Přidat komentář