CEWE Fotolab

Jak si poradit s fotkami do vaší CEWE FOTOKNIHY?

Během prázdnin vyrážíme na cesty, trávíme dovolené, ať už v Česku nebo za hranicemi a nafotíme velké množství fotografií. A právě CEWE fotokniha je originální způsob, jak můžete mít vaše nezapomenutelné momenty, nejen z dovolené, pohromadě na jednom místě.

Našich zákazníků si velmi vážíme a proto v následujícím textu najdete pár tipů, na co si dát pozor při sestavování CEWE FOTOKNIHY:

1. Fotografie do knihy vybírejte pečlivě – záběry, které se v CEWE fotoknize několikrát opakují, nebudou zajímavé pro ostatní a po čase ani pro vás, CEWE FOTOKNIHA nesmí nudit !

cewe fotokniha
cewe fotokniha

2. Kombinujte
– fotografie detailů střídající se s fotografiemi celkových záběrů jsou pro oko diváka daleko zajímavější podívanou, než několikrát
se opakující zaběry stejné scény.cewe fotokniha

3. Vkládání videí – věděli jste, že do vaší CEWE fotoknihy můžete umístitvidea? Je to stejně jednoduché jako vkládání fotografií. Postupujete stejným způsobem jako u vložení fotografie, tj. snadno ji přesunete pomocí pravého tlačítka myši na určené místo a pomocí QR kódu si vaše videa přehrajete kdekoliv a kdykoliv.cewe fotokniha

4. Nepřehánějte to s počtem fotek na stránku – jak se říká, v jednoduchosti je krása a to platí i u CEWE fotoknihy. Daleko efektivnější je menší počet fotek na stránku např. v kombinaci s textem nebo cliparty.

cewe fotokniha
cewe fotokniha 8

5. Dejte si pozor na rozlišení fotografií – v dnešní době už mají mobilní telefony i ty nejlevnější fotoaparáty dostatečné rozlišením i pro tisk poměrně velkých fotografií. S největší pravděpodobností tak nebudete mít problém s nedostatečným rozlišením pro tisk CEWE FOTOKNIHY. Může se ovšem stát, že pokud fotografii příliš zvětšíte nebo oříznete, protože chcete v knize zobrazit jen její část, rozlišení vyhovující nebude. Stejný problém může nastat, když vám fotografie někdo pošle e-mailem, nebo z jiného důvodu zmenší jejich původní velikost. Pro kontrolu, zda jsou fotografie vložené do knihy v pořádku, mohou výborně sloužit emotikony…

Špatné rozlišení fotografié
Špatné rozlišení fotografie – nedoporučujeme fotografii použít
Dostatečné rozlišení fotografie
Dostatečné rozlišení fotografie – fotografie nemá úplně výborné rozlišení, ale lze ji použít
Správné rozlišenífotografie - můžete ji bez obav použít
Správné rozlišení fotografie – můžete ji bez obav použít

6. Popisujte fotografie krátkým textem – krátkým popisem fotografií zaujmete každého, kdo si bude fotoknihu prohlížet. Navíc ke každé stránce nebude třeba vašeho výkladu. cewe fotokniha text


Tip: Pokud si objednáte vaši originální CEWE FOTOKNIHU i pro své přátele nebo rodinu a vaše objednávka bude obsahovat více než jeden kus stejného typu CEWE FOTOKNIHY, získáte okamžitou slevu až do výše 30%.

  • 2 – 4 ks – 10% sleva
  • 5 – 9 ks – 20% sleva
  • 10 – 24 ks – 25% sleva
  • od 25 ks – 30% sleva

Navíc můžete vaši krásnou CEWE FOTOKNIHU přihlásit do soutěže CEWE FOTOKNIHA ROKU a vyhrát tak zcela nový automobil Peugeot 308 !
cfk

A jako inspirace vám může posloužit i naše galerie přihlášených CEWE FOTOKNIH do naší soutěže na stránkách
https://www.cewe-community.com/cz/galerie-fotoknih/

Helena Piwowarcziková

Přidat komentář