CEWE Fotolab

Nové letní slevy právě teď!

Čas dovolených právě vrcholí a my bychom Vám chtěli usnadnit cestu ke krásné a trvalé památce z Vaší dovolené. Naším horkým tipem pro uchování zážitků je CEWE FOTOKNIHA, kterou si můžete připravit naprosto dle Vašich představ. Libovolné umístění Vašich fotografií s doplněním textů a videí je samozřejmostí. Program FOTOLAB fotosvět  na přípravu fotoknihy však umožňuje velké množství úprav fotografií a také mnoho efektů, kterými se stane Vaše fotokniha dokonalou památkou a šperkem Vaší knihovny.

Můžete vyzkoušet klasickou variantu CEWE FOTOKNIHY ve formátu A4 na výšku nebo A4 panorama, která je velmi oblíbeným formátem.

CEWE FOTOKNIHA velká A4
CEWE FOTOKNIHA velká A4

Pokud máte s CEWE FOTOKNIHOU již nějaké zkušenosti, doporučujeme formát XL (cca 30 x 30 cm), který dokonale odprezentuje Vaše zážitky z dovolené. Nabízí dostatek prostoru pro Vaše portréty i krajinné snímky a dodá fotografiím na luxusu.

Víte, že s CEWE FOTOKNIHOU  vůbec nic neriskujete? Jelikož jsme si jisti, že CEWE FOTOKNIHA je produktem nejvyšší kvality s maximální osobní péčí při každém kroku její výroby, nabízíme Vám 100% GARANCI vrácení peněz při jakékoliv Vaší nespokojenosti, a to bez udání důvodů.

Abychom Vám objednávku usnadnili, připravili jsme pro Vás nové výhody, které nyní můžete uplatňovat již při objednávce celého sortimentu fotoslužeb nad 750 Kč včetně dopravného a balného. Stačí jen dle velikosti Vašeho nákupního košíku zadat ten správný slevový kód a ušetřit až 300 Kč. Platnost nabídky je do 31. 8. 2016.

Výše slevy:
Váš online slevový kód:
– 100 Kč nad 750 Kč
100FL16
– 200 Kč nad 1 400 Kč
200FL16
– 300 Kč nad 2 000 Kč
300FL16

 

Co řekli naši zákazníci o CEWE FOTOKNIZE?

„Fotoknihu jsem poprvé viděl u kamaráda, měl na ní fotografie z dovolené. Líbilo se mi to více než samostatné fotografie nebo vypálené fotky na CD nebo DVD. Nejraději mám formát fotoknihy 30 x 30 cm. Myslím že je to velikost XXL. Líbí se mi, že si můžu sám určovat počet fotografií, podklady pod fotografie a dělat popisky podle svých představ.“

P.S. z Ostravy (montér plynovodů)

755x150_banner_vyhody_CFK

Gábina Městková

Přidat komentář